Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Helčiiiiii!

Helčiiiiii!

Kej je dans s tabo?

A maš spet probleme???:)))))

Kaj je zadnje čase s tabo????

Če bi se rada izlila … moj mail poznaš!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

…….. nje nje …….. pupe, hvala za skrb……….. vse je super…….. teku me mječe in razganja, da ne bi verjeli, če bi vam povejdla……. hihihi….

sem si teku za foro napisala en monolog………. kr me nobjen ne pogrejša ku me nej……….. ueeeeeeeeeeee

drgač pa imam za delat………. ueeeeeeeeeeeee še en bot……..

cmoka

Kuka! A zdej nas boš pa še zafrkavala?:)))))))))))

Helčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? Te pogreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeešamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-*************************

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jo bo treba malo ven izbezat………da ne bo rekla, da je nič ne greškamo kaj Bugica???

Ja … … … ne bo druge … … oštja! Pa ja ne bomo zanemarjali naše Helčike … ne ne … Teku pa se ne gremo!!!!!

Lp, Bgv

nje nej, je prou rejs teku……….. ku bi ti vejdla……….. ma sej me boš vidla pole… bom mejla usta do uh in še zad…. ;))))

keku si pej ti kej?

Usteka na široko??? Zaki pa??? Razlog???

Jaz sem pa………eh………..vedno bolj študiram, da postajam žalostna…..:((((

oštja, zdej je preksnu….. ste pozable name, smotkeeeeeeeeee…. vam bom že vrnila………… jst se pej zmiri teku lepu spomnim na vas……….. vaša kolegialnost je pod podom!!!!!!!!!!

ueeeeeeeeeeee

Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … ma kdo je pozabu nate!!!! :(((((((((((((((((((((((( Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … prjatlcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Sej veš,da se skoz spomnem nate … nooooooooooooo … Ma ni cajta … sej veš!!!!! :))))

Lp, Bgv

nemoj s takmi…. dejmo usta hitru na široku……… smaaaaaaaaaaajl!

baby smile, baby smile…………..:)))))))

ah…….ne gre tako hitro………vse me neki jebe………..

VEM VEM, TUDI MENE JEBE CAJT.

CMOKA

Kukuuuuuuuuuuu, Helči, kako si kaj? Te kaj srbi

za uhom?

Fak ej :)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Kaj pa pomeni ta fak? Punca rabi malo pozornosti. A ti je ne nikoli?

Seveda jo.
Pa tudi srbi me pogosto.
Pa ne samo za uhom…

He he he, a te tičko srbi?

Ne ne Fičko me ne srbi več.

Mi je že zgnil reva ubogi :(((((

Bi ti pomagala, pa ne vem če znam in smem? Kaj porečeš?

Pomahi pomahi….rad imam ljudi, ki pomahajo :))))

New Report

Close