Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hely…a je bolje???

Hely…a je bolje???

Helčika…………kako je s tabo? Je kaj bolje? A sta se kaj slišala danes? In…a je bilo tako hudo včeraj zvečer? Sta se skregala? Trenutno mi ne pade nič bolj pametnega na misel, kot edino to, da ti rečem: Pusti času čas…. Saj se bodo stvari same od sebe razpletle če že ne bo šlo drugače…

CMOKCA od dr. Stelči

ma ga ne bom neč klicala… nej pokliče on… zmerej jst kličem in nekej vlejčem vn….

cmoka

aaaaaaaaaa………..ma da je tak in se pusti prosit???

eh, ne glih teku… ma čaka mene…. ponavadi…

In ti ga zdaj iz principa ne boš poklicala al kako?

teku teku… ne bom zmiri jst vsega vlejkla vn… lohk bi jmu tud on enkrat slabo vejst…. jo imam pa jst, neč kriva….

ma nej za zgublat besejd….

cmoka

Čist tako…….kaj sta po horoskopu? Sej ne, da to glih kaj vpliva…..ampak midva sva oba tehtnici in če je kaj narobe znava obadva držat “mužo”, čeprav naju oba razjeda……………:)))

Zdej pa bo še bolje, ko boš pizzo jedla:)))))))))

ojej, ojej…. no, midva sva pa oba devici!!!!!!!!!

kej pa zdej?

A ti si septemberska??? Se pravi…..oba no???

Moja sestrica in njen sta tudi obadva……..kozoroga………….

Ja in je ponavadi tako, da ista znamenja….se zeloooooooo dobro razumejo, je pa tudi tako, da včasih potem, ko se skregaš….je ojej….

ne, jst sem avgustovska, on pej septembrski…
sej sem enkrat čitala nejklih, de se dvej devici najbolj fajn ujemasta…. in sem dolgu tud verjela….. zdej pej že en cajt ne več….

eh, eh…

Sej pravim ujemata ja……….sej tudi midva se lepo razumeva, ampak kadar poči je tako vroče:))))))))))

pa res jo bom….. hihi, kumi čakam….. in en glažk rdečga… pa ne nas Kebru zatožit…. hihi…

kej boš pej ti jejla?

Mi pa gremo čez cesto v A…

Pupe bodo zrezek in krompirček, jaz pa pastičo…

A tako?????????? Ej……..hecam se….naj ti tekne:)))) in te mal požvi:)))

hehe, ponavadi me uspava….. in žejna ratam, de pijem ku žaba cejlu popoldne… ;))

Po vinu žejna? Ja…….itak da potegne za pit naprej:))))))))))) He, he, he…

Boš vidla, ti bo danes gvišno pritisk dvignlo…da ne boš več žalostna…. Tudi jaz bi ga morala vsake tolko……..ampak malo, malo….zaradi boljše krvi….

ja, dejga… kej čakaš…. čin-čin…

cmoka, zdej grem offline…

CMOK, CMOK……se beremo še kaj potem………

New Report

Close