Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaaaaajj boooooooooo

Kdaaaaajj boooooooooo

pjt ura d grem od tlje?

Ob petih.

Čez no uro an pu!
Cmoka!

JEBAT GA, NEJSM VEJDLA… NA KRAJ PAMETI MI NEJ PRŠLU DE BI TU LOHK BLU TAKRAT……

STARA, NJE ME ZAJEBAVAT DNS!!!!!!! ;))

WDLE?

Preci……….

bo ta velik kazalec na dvanajst , ta mali pa na pet.
Če češ digitalno, pa takole: 17.00

Kapito?!

Eci peci buc!
Stelči ma trebuc!
😉

:))))))))))))))))))))))))))

Vidiš , ku mi tastari še kedaj pridemo prou vam tamladim :))))

Ja………..pa rito velikanko:))))))))))

.. pr meni digitalna ura kaže tako … 17:00 … :)))))))))))))))

… inu tisto dvopičje utripa … :))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

zdaj bo pa že vedla, ne?!

Pr meni nardi pa…krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….noter v lempi….pa je treba it!
😉

E … po mojem, da tut … … … … …

Helčiiiiii … a zdej boš vjdla, kdaj bo pjta wra … Čenje ti pej že jst povjm kdej bu … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Srce … … cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooka … :-******

Ti ga nisem še dala dons … ;)))) :))))

Lp, Bgv

KEJ SI NE MORŠ SKLOPT TISTGA ŽMIGANJA? ;)))

Ma njeee … je na telefoni … :((((( … in tm skwz žmika … in me spravla ob pamet …

Mah … jebat ga … ;)))))

Lp, Bgv

Jaz ti pa sam joškec obliznem…danes so sam ene Čehinje z ruskimi modrci mahedrale okol mene!
😉

:))))))))) Ja ja … … … imam tak občutek, da ko bojo začele Ruskinje zdej kmalu tam okrog skakat, da boš delal še nadure … :)))))) ;))))))

lp, Bgv

Rito velikanko….da vanjo ne spraviš šivanko!
Pa saj maš super ret,sem ti že reku,oštja!!

Eh……..moj mi ves čas pravi, da imam rito velikanko:))))

… imet veliko rit … :)))))))))))))))))) … Jst sem s svojo tudi vesela … je vse tku fejst mhko spodi … kamorkoli se vsedem … :))))) ;)))))))) … he he he .. .

Lp, Bgv

Ti pa veliko ritko?????????? Kdaj si se nazadnje pogledala v špegu??:)))) Suhica ti moja…………:)))))))))))

Ehm … … Zvezdi … Zakaj pa misliš, da sem prišla na srečanje v širokem krilu? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Imam ritko ku kason … :)))))))))))))))))))))))) … sam mi je prov v redi taku … :))))

lp, Bgv

Pol se nasloni na tistega(se pravi name!),ki zna cenit tisto ,kar imaš!!!!
Cmoka dragica!
😉

New Report

Close