Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pičke!!!????

Pičke!!!????

Kdo bo bral vso to vaše čenčanje?????!!!!!
Saj bom mogu bit do 2 zjutraj pokonci!!!
Cmoka našim bejbam!

naše profilčke poglej!!!
Nas že tako matra!

OOOOOO, GARAČ!
DEJ POVEJ KEJ LEJPGA, KER SEM BREZ VOLJE…….

CMOKA

oprosti, pa me zanima, zakaj vedno po Žužinem pisanju preklopiš na veliko pisavo, a?!

:-)))
Smotka!

CMOKA SP!!!!!!! A VIŠ KOLK SMO TE POGREŠALE MADONA!!!!!!!!!!!!!! CMOK, CMOK, CMOK, CMOK………………..(se nadaljuje):)))))))))

Ti manjka kljun!
Drgač si si kar podobna!

Sem hotu napisdat Aj lav ju…pa sem jih enkrat zarad tega slišu ku šempijo!

pa joškeci?!

… pa kliči kar “moja muca” , a prav ?!

Upam,da si nisi pobrila tvoje lepe blondaste glavice….pa tiste tvoje očke trgajo gate…ups,tega ne bi smel napisat…
😉

NE JST! VEJŠ KDAJ IMAM VELIKE ČRKE? KO DELAM…. NA ŽALOST IMAM TAK PROGRAM, KJER MORAM Z VELIKIMI PISAT…….

JST PEJ U JOK!

Ma ne………nisem si neč pobrila………ups……….jaz pa tako ne bi smela napisat……..popravljam……….blond lask na glavici si nisem pobrila in si jih tudi še neki časa ne bom…….sem samo študirala da bi………….hja…….lahko da si jih bom pa spet rast pustila, da bom imela tako dooooooolgo čupo, divjo, kot si ti rekel, ko se spet srečava……..pa te bom z učkami takoooooooooooooooo divje pogledala:)))))))))))

Ta cajt so ti pa ja kaj porasli…sicer imam pa rad majhne…pravzaprav od Bugice me matrajo,bemti!
😉

Divje boš pa ja gledala, ko ti mulac ne bo pustil spati…. alora, kaki cajti te čakajo!
:-)))

Bemti joške, Sp … Tle ti danes ženske na veliko razkazujejo svoje imetje … ti pa neč … … … :(((

Pa sem se že troštala, da bom mela zdej mir … :)))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Upam, da veseli…………..sej vem, da bo na začetku težko…….ampak sem tako čakala:))))))))))))

Pismo…mi že sto….fak,ne smem tega pisat!
😉

Pa ti privoščim vesele cajte od vsega srca…. malo se pa divjih tudi troštaj, no….:-))

A tebe muca naj kličem moja muca?
Muca moja,a me kej lavaš?jest te sou mač!
🙂

Hi, hi, hi……..in ko bo mali ali mala shodil-a…..hitro še enga:)))

A ti misli uhajajo v gozdiček?:))))))))))))

… še zmeraj na Adamovga jabučka :)))

Pismo…kdaj realizirava to stvar?
Jest na levo,ti na japko…
😉

… počasi pupa , boš potem povedala :)))

Zdej,ku maš osončene,da dobim!
In ablube je treba držat!!!!!!

New Report

Close