Dobri ljudje!Pomagajte!
Ok, tebi to ni smešno… Samo meni pa je :)))))))))))))))). Ja nič: jutri mu brikete kupit pa utico gradit ali pa v bajti kakšno posteljico postlat :). Pa k veterinarju itd…. :)))))))
Kaj pa rabiš sprevržko,bernardinec je ful lep pes…in resnično prava zverca..heheh Šalo na stran,sigurno veš kakšna pasma je to.Tist kjut sodček okoli vratu..heheheh…Veliko hrane,je pa tak cortiš družinski član,da uh vam bo šele lepo z njim..in seveda njemu z vami….
Nič tulit,hiter psa vzgajat!….
Se strinjam!
Je super živalca!samo,da bi bila ti lastnica takega teleta,ne pa jaz!!!!!!!!!!!!!!!
Pizda se kregamo že 12 ur!Mislim,da sem še sanjal,kako se kregamo zaradi te hčerine neumnosti!
Bom poročal,kako se bo razpletlo…..če pa ne,pomeni,da je nekdo mrtev pri nas!(in to ziher ne bo ščene).
:-((((((((((((((((((
Čau Muci!
A kej predeš?Še zaljubljena? 😉
Ma tud jest mam doma teletko..hehe mrcinco ja je velika,pa vsi se jo bojijo aje krotka ko mačkica….
psička pasme bulmastif..zato ne boš ti meni…….:))))vem kaj in kako je imeti velikega psa…
P.s. Mi mamo doma kar 10 kg žakelj briketov,vmes pa kakšna juhica,pa fino obložena kost,pa še kakšen liter mleka..itd..heheh vse za kužiko..Ja kaj češ..še enega otroka si na svoja leta pridelal,nikar si ne zatiskaj oči,na suho so te….))))))zej pa papajte juhco..hehehehe :))))pa sej ni tko strašno no…aja pa vsak dan vrečko pa lopatko pa drekce pospravljat…..aja a je muško al žensko..ker če je žensko potem tiste zadevce “ženske” tudi pri psih ne udidejo..narava je pač narava…..
Sej ti pravim, da jaz bi ga imela…….ampak imamo že eno kužiko in to ne bi bilo mogoče…..razen, če bi imela prav svojo hiško….ker pa trenutno nisem pod “svojo streho”….bolj težko….Ma drugači pa……a ni lep kuža???:))) Sigurno se ti bo srčke omehčalo boš videl:)))))))) Še posebej, ko ti bo začel copatke grist:)))))))))))