Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobri ljudje!Pomagajte!

Dobri ljudje!Pomagajte!

hči je domov privlekla mladiča bernardinca!!!!!!!!!!!!!!!
Žena tuli že eno uro,jaz zraven……kaj narediti!!!??????????????
Če nas ti otroci ne spravijo v grob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ok, tebi to ni smešno… Samo meni pa je :)))))))))))))))). Ja nič: jutri mu brikete kupit pa utico gradit ali pa v bajti kakšno posteljico postlat :). Pa k veterinarju itd…. :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Raje kot vse našteto..pa čeprav vem(iz profesije,ki je nisem dokončal:-((( ) bi rekel,da bi bilo bolje k tebi se uleč…,-)

Kaj pa rabiš sprevržko,bernardinec je ful lep pes…in resnično prava zverca..heheh Šalo na stran,sigurno veš kakšna pasma je to.Tist kjut sodček okoli vratu..heheheh…Veliko hrane,je pa tak cortiš družinski član,da uh vam bo šele lepo z njim..in seveda njemu z vami….
Nič tulit,hiter psa vzgajat!….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Se strinjam!
Je super živalca!samo,da bi bila ti lastnica takega teleta,ne pa jaz!!!!!!!!!!!!!!!
Pizda se kregamo že 12 ur!Mislim,da sem še sanjal,kako se kregamo zaradi te hčerine neumnosti!
Bom poročal,kako se bo razpletlo…..če pa ne,pomeni,da je nekdo mrtev pri nas!(in to ziher ne bo ščene).

:-((((((((((((((((((

Čau Muci!
A kej predeš?Še zaljubljena? 😉

Hehehe…

Kej tu je una žvau, ku je večja ku teleta u naši štali, hehe ? :)))))))

Hja…na Repentabru v I’ldi-ju pri Trstu imajo baje poceni dog’s futer.
Edino…a imaš kak kombi za pasjo hrano :))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ma tud jest mam doma teletko..hehe mrcinco ja je velika,pa vsi se jo bojijo aje krotka ko mačkica….
psička pasme bulmastif..zato ne boš ti meni…….:))))vem kaj in kako je imeti velikega psa…

P.s. Mi mamo doma kar 10 kg žakelj briketov,vmes pa kakšna juhica,pa fino obložena kost,pa še kakšen liter mleka..itd..heheh vse za kužiko..Ja kaj češ..še enega otroka si na svoja leta pridelal,nikar si ne zatiskaj oči,na suho so te….))))))zej pa papajte juhco..hehehehe :))))pa sej ni tko strašno no…aja pa vsak dan vrečko pa lopatko pa drekce pospravljat…..aja a je muško al žensko..ker če je žensko potem tiste zadevce “ženske” tudi pri psih ne udidejo..narava je pač narava…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A bi me lahko na bolj nežen način fukala!???????
🙁

Ne me fukat še ti!Mi ga je že hči spustila,,,pa še Muca je nekaj pametna,mater!!!!!!
Jaz se grem ubit!A je možen samomor….tako,da padeš v pičko?
😉

Dej no dej………..ko so pa tako zlati………:))))))))))))

Drugači si pa sposodi film Beethowen 1 in 2….pa boš videl, kolk so zlati….:)))

CMOKA

Koliko želiš,da ti plačam,če ga vzameš?
🙁

glavno, da ni rotweiler……

:-))))))))))

Žverči sonce moje zlato!?
Tvoja dva ta mala bosta presrečna,če bo stlic iz BC-ja plinesel tisto kepo k vam!!
Kolko hočeš,da ti plačam?
Cmoka!

A plačaš mi??? Hja…….sej placa imamo dovolj doma za imet bernardinca….saj imamo pa tudi že kužiko, tako da ne vem če bi bila ona glih zadovoljna z novim članom:))))

Če misliš resno,mi mailaj,ker jaz mislim smrtno resno!

Sej ti pravim, da jaz bi ga imela…….ampak imamo že eno kužiko in to ne bi bilo mogoče…..razen, če bi imela prav svojo hiško….ker pa trenutno nisem pod “svojo streho”….bolj težko….Ma drugači pa……a ni lep kuža???:))) Sigurno se ti bo srčke omehčalo boš videl:)))))))) Še posebej, ko ti bo začel copatke grist:)))))))))))

morda ti bi moj odziv bil prav všeč…. kako pa bi bilo z mojo slabšo polovico, to pa ne vem…..:-))))))
Ampak, vsaj trije bi bili veseli, no!

Stelči!
Zdej me žena grize in skače po glavi!
Ne rabim,da me še kdo!
🙁

SP……….ma sej ti ne skačem po glavi……..jaz bi tebi kje drugje skakala:)))))) Te cmokam in lubčkam…………….

New Report

Close