Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vikend…

Vikend…

Sentimentalno poročilo

petek,
14.00: šotor postavljen…. vmes brezvezna kreganja in grdi pogledi med Hely in Pufkotom;
15. – 18. kopanje ob jezeru, Hely trpi muke….
19. – 21. Hely joče v šotoru, ostali so igrajo karte in potem grejo na sladoled.

sobota:
9.00 – vstajenje, Hely si zaradi velikih podočnjakov in razkuštranosti zaradi tiščanja glave v povšter ni upala iz šotora; ostali grejo veslat po jezeru. Tacajt je Hely spet jokala študirala, da bi spokala kufre in šla domov. Pa ni imela zadosti jajc… in je ostala.
12. uri – odhod na kosilo v neko kočo; Hely dobi izpad, v smislu, če si misli Pufko sploh vzeti vsaj 5 minut zanjo…. Hely in Pufko se pogovorita in zgladita stvari. Hely se potolažena pridruži ostalim, kosilo poteka brez problemov.
16. – 18. – Hely, Pufko in še en odkolesarijo iz kampa do centra v shopping. Med odsedlavanjem kolesa se Hely vsa zadihana oglasi Sprevržkotu.
20. – 21.30 – igranje minigolfa. Vmes se pripeljeta na lepi zverini Razbojnik in Čebelica, sledi predstavitev dveh parčkov. Razbojnik in Čebelica se odpeljeta. Hely zasede 2. mesto v minigolfu.

nedelja:
9.00 – vstajenje, fruštek.
10. – 11.30 – sončenje. Izvemo, da moramo do 12. ure spakirati, ker vsi ostali odhajajo, najine sopotnice pa nimajo kje spati. Sledi živčnost in nejevolja.
12.30 – zapustimo kamp.

…. sledi vožnja domov…. skozi lepe zelene gozdičke… mimo krajev Razbojnika in Janija….

ponedeljek: Hely na radu…

Povzetek: smeh in jok, jok in smeh, sonce, brez dežja….

Aha,zdej mi je malo bolj jasno…..
😉

» Bil je dež in sonce
prvič sem te objel,
tvoj objem pogrešam,
kot da ne bi živel,
bil je sneg in veter,
ko izgubil sem te,
iščem dober razlog,
da spet nama uspe…

Ti si dež in sonce….«

:))))))))Cmoka Helčika……si nisem mogla kaj, da ti ne napišem enega koščka pesmice od Babilona, ko si ravno dež in sonce omenjala…..

A tako praviš, da je bilo? Eeeeeeeee pupa moja zlata…..solz ni nikoli dovolj….na žalost…. Ma…upam, da je bilo drugače v redu….vsaj takrat, ko se nisi jokala….. Sicer sem pa mislila, da prideš delat šele jutri…. A imate gužvo? CMOKA

upam, da bo naslednjič poročilo v smislu smeh-krohotanje-ljubezen-smeh.
Lep teden!

Ta glavno si pa spustila!!!
🙁

Helči že razume.
Ti si pa dedc……. škoda………….:-))))))

A si imela tudi ti sušo ta vikend?
;-)))

kakšno sušo?!
Ne razumem….;-)

Pozabi!
;-)))))))))))))
Si kaj dost čivkala čez vikend?

Zato se pa nisem tule kaj javljala, sem imela doma dosti za povedati….:-))
Oj, prijatelj, delovna sem bila, zelo delovna….

ooo, hvala za pesmico.
drgač sm pa super, jaaaaa…. me sicer gloda enih par stvari, ma…. bo že…

imam kar gužvo ja….

čau

A si gnezdo pletla?
😉

A da te gloda praviš???? Pa glodaj nazaj:)))))))))))))))) Sej se bo vse poštimalo……boš videla, da se bo…….

Malo me spomnja na jadrana….samo v tem primeru bi moralo bit Hely Krt :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ja….. in ti Since Pandora ;)))))

:)))))))))))))))

pandora se je pisala poročak če se ne motim :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ne vem…. vem samo, da si ga je Jadran skor vsak dan meril…. ;))))))))))))

Prova

New Report

Close