BGV…
Bugica……A veš, da sem se prav zdaj med vikendom spomnila nate, kako smo enkrat ene romančke pisale……..in vidiš………kako se je obrnilo………… ko sem te jaz pustila v sobici s tvojim motoristom in potem……..he, he, he………………. Evo…zdaj ga pa imaš….tvojega motorista:))))))))))))))))
In Vitki pa……..se od takrat sploh ni več oglasil……..da ga nismo preveč ustrašile s tistim grupnim kaj praviš???:))))))))))))
Jaaaa … točnoooooooooooo … :)))))))))))))))))) He he … ko smo se peljale na morje … … … in smo šli lizat … :))))))))))))))) … hi hi hi … Sem že prav pozabila na tisto zgodbico … :))))
In glej ga zlomka … res sem ga dobila … in je še boljše kot sem si predstavljala … :)))))))))))))))
Vitki pa se mi tu pa tam oglasi na MSN-u .. sam ima polne roke dela … in nima časa za forum … :((((((((
Lp, Bgv
Ja … kako se obrne … :))))) Takrat sem samo sanjala o tem, da ga bom lahko stisnila k sebi … ga poljubila … čutila njegove roke na mojem telesu … … … in sedaj … sedaj … imam vse to in še dosti dosti dosti več … :))))
Vitki pa dela vse mogoče … … … :(((( … še nek s.p. ima zraven in mu pobere čisto ves prosti čas …
lp, Bgv