Pa smo poštimal :)))))
Kaj že??? :))
Ja, budilkanje naše navihanke Helenke, hi hi hi… ji je vse hkrati zaropotalo :)))) jaz in rezervne budilke… jooj, jooj… kako je bila…. :))))))))))))))))))))))))))) s m e š n a a a a a a a … upsss!
Bugnavilea… tebi pa danes želim več jeb*** :)))))))))) …, no, da te bodo bolj… kaj… khm khm… razumeli :)))))) , saj se razumemo!!! ;))))))))))))
Ja, ja, drugače pa imate ženske svoje muhe ;)) … le kdo bi vas včasih znal… jeb*** :)))) mislem reč’t …znal razumeti, hihi hihi…
No, na koncu je vedno vse poštimano… hej, pa hvala za pozdrave :)))))) Btw. včeraj sem si ga pa našopal :)))) ….rekord :)))))))))))))))))))) točno 260 km/h iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Naj bo sreča okoli vseh!!! Pozdravljena kletka!!!
Aja, še mal vas ocmokam :)) :************************************************
:))))))))))))))))))))))))) He he … ja … točno tko … Kdo bi nas razumel nas ženske … :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Opa opa opa … … 260 km/h … uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu … Jst tudi jst tudi jst tudi … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdaj me pelješ en krog … dej dej dej dej dej dej dej … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Ehm … srceeeeeeeeeeeeeeee … Ma ne bit hud, nooo … :(((( Če pa tok uživam v hitri vožnji … :)))) Ta vikend je moj Sončko bil še posebej na volji za norenje in za polaganje ovinkov … … uf uf … kooooooooooooook sem uživala … :)))))
Pol mi pa še reče, da se boji preveč noret z mano zadaj, ker se boji, da se mi kaj zgodi … Ah … Na motor se vsedem na lastno odgovornost … in če mi ne bi pasala divja vožnja in če ne bi uživala v njej, bi že dobil šus pod rebro … :)))))))))))))))))))))))))))))))
Sicer pa … Za motorista je najlepša smrt, smrt na motorju … Vsaj veš, da zadnje trenutke uživaš!!! (ta je mal huda … sam je pa resnična) 🙂
Lp, Bgv
Oštja, te je malo pohecal tale Razbojničk…. Takrat, ko sem ga poklicala, smo bli v Drežnici…. smo v Kobaridu zavili stran s poti proti Bovcu. Alora, ti povem, da smo se peljali malo višje od Drežniških Raven, nekje do planine Zaprikraj…
…. potem pa bijo za Marjotom v hrib…. aja, ura starta 5.30! vrh dosegli ob cca 7.30…. lutali tam po grebenih cel dan…. odhod domov ob 16.00… postanek v Kobaridu na pivički oz. sladoledku…. doma ob 19.00….
papa
Heh, sem pa res zgeblenko, bolj kot smeško… :))) Za eno uro sem narobe napisal čas, ko si me zbudilkala :))) … pa še za kraj sem se zmotil :))))) hi hi hi… jeeej, jeeej…. :))))))))) zmedenko zgeblenkoooooo….
Ja ja… cvetni prah :))))))
To nočko si pa verjetno hudooo dobro spala… HELY :)))
…v najini šukici :)))
Lp!
Bugnavileaaaaaaaaa a a a a… a me slišiš :))))) hihi hi …he :))
Teku je ja… jaz sem pa moji rekel, naj me pod rebro, če bo prehitro :))))) Pa nisem še nič začutil!!! Me preseneča- te punce :)))))
Drugače si pa jaz tudi mnogo več dovolim oz. upam, če sem sam… na motorju… nekako drugače je… iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))
…hi hi hi, jst tudi jst tudi jst tudi jst tudi jst tudi…. dej dej dej… :))))))))))))
…. dej dej dej… sladoleda, ki me čaka v Gorici :))))))) … če me še :((( !???
Cmoka :****
Danes popoldne sem bil pri naši Žverčki!
V njenih prelepih krajih!Kavice nisem pil….ker je pač ne pijem(vsaj nekaj!)…ampak v njenih krajih se jaz res počutim kot doma…oz.še lepše!!!
Jutri in naslednje dni pa…..jebat ga,začel sem na šiht hodit…..in bo kar malo težko se s ketne strgat…:-((((
Prideš kaj naokrog?Ti predstavim tangice od moje sodelavke…hočem rečt..predstavim sodelavko s tangicami?
😉