Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena me je zasačila!

Žena me je zasačila!

Ko sem eni stranki preveč očitno buljil v dekolte…..ojej kake breskvice,mater,ufffffffff…..in pride moja žena v office in butne v smeh,ker me pozna v dušo.
Pol je pa meni nerodno ratalo…..una Holandka je opazila zadrego….in si je malce popravila dekolte,da so se naravne lepote skrile…:-(((
Zvečer sem pa ženi prepovedal hodit k meni v službo….hočem rečt v moje lovišče..;-))))
Težka bo težka to poletje!Dobil sem točno tako službo,kot si jo želijo vsi pokvarjeni in sprevrženi…..
Od vseh izpostavljenih naravnih lepot in dobrot sem že tri kile shujšal…;-)

…..ojej……….a shujšal si? Pridi k meni, ti kaj dobrega skuham, da te nazaj poredim:))))))))))))) Al bi raje “telovadil”????:))))))))))))

OLALA…. KAJ PA TURISTI? SO VREDNI POGLEDA? BI PRŠLA TUD JST TJAGOR HUJŠAT ;)))))))

So,so!!!!
Sam saj razumeš…moj pogled in pozornost pač niso njim namenjeni…;-)

Sem ti že kak mesec nazaj napisal,da bi rad spet poizkusil potelovadit z nosečnico!
Zer rajcig!
Čau moje lepe očke…ljubim tvoje očke!
;-))))

Veš….ma tudi ti imaš fullllllllllllll lepe očke…………..Mislim, da to ti je že kar nekaj šjor povedalo……………… CMOKCA………..A si v službi?

Hvala!Vračam kompliment!Zdaj se pa moram spravit v službo…pa če bo cajt…še od tam kaka beseda…seveda pod drugim nickom.
Čau moja bionda!

CMOKA………..in ja……….upam, da se še kaj beremo…………danes……..drugače pa jutri………………CMOKCA

ti pa sploh ne rabiš plače…so že ogledi strank dovolj

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Saj nemara res kompenzirajo tisto miloščino,ki mi jo dajo s tem,da imam možnost ogledov (pa še kaj,če bo sreča..;-)))))))
Čau Pepelči!Kako si?

hehehehehe Sp… sej človeku pa včasih rata dobit tisto, kar je njegova skrita želja 🙂 Za že no pa verjamem, da, ker te dobro pozna ve, da pes ki laja.. ne grize :)))))))))

Lep dan SP!!!!

Dobro jutro!
Se bojim,da je žena ugotovila,da si je njen pes nadel novo protezo……….
;-)))))

:))))))))))) hahahahaha ama ja.. bo uporabila nov povodec ;)))))

Bo morala nemara kar ketno z debelejšimi rinkicami uporabit….saj veš,kako je,ko se staro tele goni….;-))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ma ne no staro noooooooo :)))))))))

New Report

Close