Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delat bom moral!

Delat bom moral!

In to jutri in v nedeljo!
Saj po enem letu pavze to sploh ni težko….sam,ko imate skoraj vsi vikend prost…pa lepo vreme napovedano…..pol je pa le mal težko bit v office-u sam!Sodelavk tudi ne bo! :-((((
Upam,da bo vsaj en bataljon naravnih lepot iz Nemčije,Češke,Italije in seveda iz SLO hodilo k meni….pritisk dvigovat!
Pa tudi vi dragi forumaši,ste prisrčno vabljeni,da me obiščete!
Vas bom najbrž še najbolj vesel! :-)))))))))))))))
Sp

Prva ura dela je za mano!Tuga!!!!
:-(((((

Zdaj so me pa v preteklih dveh urah skoraj odnesli,tolk so nagazili!
Ena je imela skoraj prozorne kopalke :-)))))))))))))))))))))))
To je kratko poročilo s fronte.
Čau
Sp

Na obisk sicer ne bom prišla, bom pa vsake toliko sem pošpegala… Pa nisi edini, ki danes dela – jaz bom najbrž še vse tja do polnoči pri knjigah sedela :((( – kaj hočeš, me še vedno ni izučilo, da je treba prej začet.

Sicer pa: tvoja “fronta” je bolj prijazna od moje – mene nihče v kopalkah ne obišče. No, mogoče se sama v njih oblečem, če bodo še dalje tako pridno kurili od zgoraj ;).

Pa pa za zdaj.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
Dej se kar sleč do fulla!
Se te bom poskusil predstavljat!
Jaz še ene dve urci za denar v službi…pol pa doma zastonj otroški piknik servirat!
;-)))
Sp

Hehe, saj se bom… Zvečer, ko grem spat. Potem pa skoraj cel naslednji teden (razen ponedeljka, ker me takrat izpit čaka), ker grem na dooopuuust, hehe. Komaj čakam.

Aja: pa kak čevapčič mi pošlji po mailu, če bo na pikniku ostal :))). Ali pa osebna dostava, če hočeš, hehe.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ker je itak vse življenje dopust!
Po mailu ti ne morem poslati nič….mularija in ta stari smo požrli vse….sem jih komaj prepričal,da nis(m)o šli požret še v sosednji vrt(in še kam) kaj!
Čau!
😉

New Report

Close