To ni več normalno …
Vsak vikend je lepši od prejšnjega .. in vsak vikend si rečem, da lepše kot tako ne more bit … vendar vsakič znova me preseneti … osreči, tako kot zna le on … mi pokaže raj na zemlji … in vsak vikend je še lepši … in vsaka nedelja težja, ko moram it spet domov … ko vem, da se zvečer ne bom mogla stisnit k njemu … ga čutiti ob meni … in se zbudit ob njemu …
Ta vikend je bil resnično nekaj posebnega … V petek sva imela dopust in sva dopoldan urejala neke zadeve na občini … popoldan pa … he he … Moj Sonči se je dal malo v zidarijo (oziroma urejanje okolice doma) … in smo tako cel popoldan do večera kopali, betonirali … … hi hi … Je blo prav luštno … In tako je bilo potem tudi v soboto … On je betoniral … jaz sem pospravljala po bajti, okrog bajte, kuhala, prala, … :))))))))))) Je blo prov luštno … … kot bi bila že kak poročen par … :))))))))))))))))))))))))
Sexala sva po 2x do 3x na dan … … skoraj nisem mogla verjet. Cel dan delat … in ko je le bilo kake pol urce … eno urco časa … sva že bila eden na drugemu … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dragi moji prijatelji … priznam … LJUBIM GA … z vsem srcem … in želim si več … Vem, da ne smem hitet … ampak take občutke, kot mi jih daje on … in tako idealen kot je zame … … … Neverjetno!!!!!!!
Lp, Bgv
He, he, he……….ej Bugica…….če bo šlo tako naprej ti tudi tabletke ne bodo več pomagale:)))))))))))) Boš kmalu mamica s kopico otrok:))))) He, he, he………
Ma sej je lepo veš, da se tako razumeta, ujemata…. In kaj vem jaz…mogoče bi kdo res rekel, da hitiš…ampak…saj tudi včasih niso hodili skupaj ne vem koliko časa…kakšen mesec, dva…pa so se oženili…. Sicer pa…koga briga…delajta, kot vama paša……in nikar se ne ozirajta na druge kaj bodo govorili…. Važno je, da se imata rada, da se spoštujeta, ljubita… Vse drugo……naj ostane pri strani…. Na prvem mestu sta VIDVA!!!
CMOKA miška…
Stelči
:))))))))))))))) Hvaaaala Stelči … :))))))))))))))))))))
Jah … sam res ej … če bo šlo tako naprej … Zadnjič sva bila v Ajdovščini v Sladolednem vrtu … in pri sosednji mizi sta bila mož in žena in zraven eno mikeno, ki je moglo met mogoče kako leto … in se je plazlo tam … In kar naenkrat se ono zagleda v naju … midva v njega … in ono začne lazit proti nama … in po vsej sili se je hotlo dvigniti na nogice … :))))) Z Sončijem sva imela kar steklene učke …
Pa včeraj … … he he … po vsej sili je hotel it obiskat moje stare starše na Nanos … gremo gor … bla bla … pa greva na en kratek sprehod … in ko prideva nazaj nonika že na daleč kriči … “In … a boš imela belo obleko na poroki?” :)))))))))))) Jst sem mislila, da dol padem … :)))))))))))))))))))))))
Ne ne … če bo šlo tako naprej sem drugo leto res že poročena … :)))))))))) … pa s kakim frockom v naročju … :))))))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Enkraten očka bo. In kar me resnično najbolj veseli je to, da obožuje mojo družino in naš način življenja, ki je zelo podoben načinu življenja, ki so ga imeli pri njih doma … … … Ne vem … nekaj nenormalnega je to, kako se razumeva … čeprav vem, da bo prej ali slej prišlo tudi do kaknih stvari, kjer se ne bova strinjala … samo … uf … Tako odkrito kot se pogovarjava mislim, da bova lahko rešila vse … :))))))))))))
Zvezdi … … res sem srečna … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
lp, Bgv
Ma ja…………sej to, da bo kdaj prišlo do prepira moraš itak pričakovat (ne da bi te zdaj strašila, ampak tako je….) Sicer pa vsak reče, da če se nikoli ne skregaš, tudi ni normalno…tako da….tudi če se bosta kdaj skregala…bo potem sprava toliko slajša…. Boš videla…je vedno lepo…ne prepir…ampak po prepiru…ko se tako sladko stisneš v objem:))))
Ma ne … se nisem še nič zmenila … in verjetno tudi ne bo nič iz tega, ker … no … verjetno se bom prav kaj kmalu preselila k Sončiju … tko da je brezveze … …
Mislila sem si pa dat inštalirat kabelski internet … Zdej ne vem ali imate vi pri vas že to zadevo … samo tko informativno … tle je njihova internet stran … http://www.kate.si/ …
Lp, Bgv
Jaz full študiram, da bi si kaj uštimala, sploh pa sedaj, ko bom šla na porodniški in ne bom več imela stika z vami…. Doma nimam še interneta, zato sem tudi začela mislit na to….pa tudi tle forumovci me prigovarjajo, naj si kaj uštimam. Sicer vem, da ne bo veliko časa…ampak vsaj stika z vami vsemi ne bi izgubila. Sem pa nekaj študirala in kolikor so mi svetovali, da bi šla potom volja.net…. Nisem se pa še nič odločila…. Sicer pa vas v najslabšem primeru “trefnem” v telefonskem imeniku in vam pišem domov:)))) He, he, he…. Hja….sicer pa ti itak praviš, da se boš preselila k Sončiju….tebe pa potem res ne bom več dobila….. Eh no…se bom pa kar odpravila v ******** in te poiščem:))))))))
To sem pa itak hotela napisat…..da MORATA prit skupaj:))))) Sam, da mi ne bosta kakšnega sexa vrgla pred mojim otročkom:))))) He, he, he (sej se hecam)………… Ne, ne…..sem hotla rečt…da se vama bodo spet učke svetile, ko bosta mikeno gledala in sigurno….potem ko bosta prišla domov…bosta šla takoj na “delo”….:))))))))))))