Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUGI!

BUGI!

fukaš preveč,delaš preveč,………………….na forumu si premalo!

To ni za objavo! a bom že enkrat dobil nove fotke tvojih božanskih joškov!??
😉

Ehm …. ta prvega ni nikoli preveč (daj daj … če bi lahko bi tut ti … ) ;)))) … ta drugo … eh … sej veš kako je en teden pred dopustom … … :(((( … in ta treče … Se strinjam … na forumi sem premalo … samo kaj ko nobenga ni … :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Slikce pa … hm … … … ja … je ena slikca, kjer so joški tudi vidni … pa vse ostalo tudi … … :)))) … A ti pošljem tisto? :)))))))))))))))))))))))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ti sam pošiljaj!Eden od mojih ladlcev ni nikoli poln zadosti!
Cmoka Bugi!RTM!
🙂

;))))) Pol dobiš … sam ne v celoti … :))))) … Bi bilo … hm … prehudo … :)))))))))))))))))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ej moja Bugica!
Zame je samo nekaj prehudo!In se mi zdi,da veš,kaj bi to lahko bilo.Fotke pa zanesljivo ne!
Cmoka!
🙂

Ehm … tista fotka v celoti je samo za določeno osebo … ti pa dobiš eno varjanto … ehm … rahlo prilagojeno … ;))) … Recimo … cenzurirano … :)))))

Lp, Bgv

Ne maram cenzure!!!!!!
Iz enega čisto spešl rizna!
🙁

New Report

Close