Eno brezvezno vprašanje…:)))
Žijo…….a delate al ne delate nič????:))))))))))))
Imam eno vprašanje………….nimam pojma kaj čem skuhat za večerjo:)))) Imate kakšen dober predlog? Kakšna bo postrežba…v kakšni opremi…to ni vprašanje:)))) Bolj me zanima kaj naj dam na krožnik….
Sam ne mi govorit, da naj dam sebe……….je treba najprej želodček napolnit in šele potem kaj drugega:)))))))))))))) He, he, he……
Torej?
CMOKCE
Zvezdica, napravi si skutne cmoke, pa zraven en takile puranov zrezek v smetanovi omakci, ki jo potem še po cmočkih poliješ, pa paradižnikovo solato. Bemtiš, se mi kar sline cedijo… bog ve, če ne bom tega jaz danes naredila. Ali pa šla tja zadaj za hišo v kamin speči par kurjih kračic in zraven še samo posoljen paradižnik ? Ali ….. ma, se mi je že odprla v glavi kuharska knjiga, vidiš. Kakor hitro nanese debata na hrano, sem čisto v njej … v debati o hrani in v hrani z debato, ha, ha, ha!
Samo dobro se napapcejta, vidva ….
Jani in podmladek bo danes večerjal sledeče….
v ponev bomo dali .. eno 2 žlici ocvirkov, da se spustijo, potem počez ene 2 frišna paradižnika na kocke narezanega, čezi bomo djali 4 – 5 jajc, vse lepo začinili, premešali, popekli, spekli in na koncu ,ko bo to zapečeno, naribali čez še sirčeka… ma nima veze kakšnega .. pr nam bo mocarela 🙂
Tolko… od mene za danes. No zvezdica upam da si zdej že sita in .. da bi lahko dala na mizo tudi že… sebe ;))))))))9
Liziko? A sva spet pri hrani? Ej SP…….zaenkrat se redim v mejah normale, ampak če bo šlo od zdaj naprej tako kot gre….ojej….že dve noči sem se zbujala, ker sem bila lačna kot pes….Prvo noč mi je še uspelo se zadržat, danes zjutraj pa sem dobesedna planila na hladilnik….. Ampak preden sem šla do hladilnika me je moj vprašal, da če me en sex ne bi potešil:)))) He, he, he……. Pa sem mu rekla, da želodček bi bil vseeno prazen in lačen:)))