Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eno brezvezno vprašanje…:)))

Eno brezvezno vprašanje…:)))

Žijo…….a delate al ne delate nič????:))))))))))))

Imam eno vprašanje………….nimam pojma kaj čem skuhat za večerjo:)))) Imate kakšen dober predlog? Kakšna bo postrežba…v kakšni opremi…to ni vprašanje:)))) Bolj me zanima kaj naj dam na krožnik….

Sam ne mi govorit, da naj dam sebe……….je treba najprej želodček napolnit in šele potem kaj drugega:)))))))))))))) He, he, he……

Torej?

CMOKCE

O, GLJED JO TIČKO… KI VESIŠ CEU DAN?

FIŽULEJTE WKISEJ… HIHI…. ;)))

BLJEK, FUJ, ZELENAVA FA ŠKIFO… ;)))))))

CMOKA

ojej………..sam nje mi od fižulejtu…………mi jih moj zakadi v glavo:))))

Kje visim? Eh………v službi……včasih je treba tud kej delat…….zdej pa imam končno mir………….

Nč ne jej!Si že zadost lepa!
Ne maram,da boš lepša ku jest!
Jaz sem zdaj na hitr par čevapov vase vrgu…pa dol k Soči še kako naravno lepoto ogledat!
😉

Ma neki moram papcat………..če ne bom lačna:))))))))))))

CMOKA SP!

Zvezdica, napravi si skutne cmoke, pa zraven en takile puranov zrezek v smetanovi omakci, ki jo potem še po cmočkih poliješ, pa paradižnikovo solato. Bemtiš, se mi kar sline cedijo… bog ve, če ne bom tega jaz danes naredila. Ali pa šla tja zadaj za hišo v kamin speči par kurjih kračic in zraven še samo posoljen paradižnik ? Ali ….. ma, se mi je že odprla v glavi kuharska knjiga, vidiš. Kakor hitro nanese debata na hrano, sem čisto v njej … v debati o hrani in v hrani z debato, ha, ha, ha!

Samo dobro se napapcejta, vidva ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jani in podmladek bo danes večerjal sledeče….

v ponev bomo dali .. eno 2 žlici ocvirkov, da se spustijo, potem počez ene 2 frišna paradižnika na kocke narezanega, čezi bomo djali 4 – 5 jajc, vse lepo začinili, premešali, popekli, spekli in na koncu ,ko bo to zapečeno, naribali čez še sirčeka… ma nima veze kakšnega .. pr nam bo mocarela 🙂

Tolko… od mene za danes. No zvezdica upam da si zdej že sita in .. da bi lahko dala na mizo tudi že… sebe ;))))))))9

A se ti lahko povabim na eno manjado?
😉

:)))) ma ja.. sred tedna se matrat s cmoki omakco pa zrezki.. ma pr nam to ostane vedno za konec tedna.. ku ma ata cajt pacat okol šporheta :))))

Komaj shujšam za par kil…pa že slinite tu,kaj vse bi jedli…ste pa glih tko leni za vse to skuhat!
Čau Jani!
🙂

Jutro…Večerjica je šla mimo……sedaj že premišljujem, kaj bom pa danes kuhala:))))) He, he, he………..Drugače pa…….kar se hrane tiče……..njet problem………zvezdica kuha full rada………..pa peče tudi………….. Naslednjič ko se kje dobimo se obvežem, da vas vse malo “posladkam”…:))) CMOKCE

Mariči……….hvala za nasvet……..ga bom sigurno upoštevala……si mi prihranila razmišljanje za en dan za jedilnik…..:)))) CMOKA zlata moja

A sladica je zame pršparana?
😉
Cmoka Stelči!

Misliš na tisto ta pravo sladico………al “posladek”:))))))))???? CMOKA SP!

Ta pravo sladico lahko kdo drug poje…posladek,hm…tega pa ne bi rad izpustil očke moje zlate!
😉

:))))) Posladek………kakšnega pa hočeš??? S čokolado, s smetano…???:)))

Ne se packat!Kar v naravni omaki naj bo!
😉

O.K. Se ne bom packala………..Dovoliš vsaj kakšno ledeno kocko v teh toplih dneh………da se malo “ohladiva”?:))))))))

napaka….. jest sem včeri zvečer to spohal zase in za moja mulčka :))))

Uohka bi me povabu,ne?
😉

Ja,lahko!Na bradavičko!
😉

To velja zame? Kaj pa zate?:))))

Hmmmmmmmm?
Mogoče bi kako liziko okusila?
Ne vem…ah,ta je že preveč banalna!
Se mi ne ljubi brisat posta!

Liziko? A sva spet pri hrani? Ej SP…….zaenkrat se redim v mejah normale, ampak če bo šlo od zdaj naprej tako kot gre….ojej….že dve noči sem se zbujala, ker sem bila lačna kot pes….Prvo noč mi je še uspelo se zadržat, danes zjutraj pa sem dobesedna planila na hladilnik….. Ampak preden sem šla do hladilnika me je moj vprašal, da če me en sex ne bi potešil:)))) He, he, he……. Pa sem mu rekla, da želodček bi bil vseeno prazen in lačen:)))

Bi te moral pa na zgornja usta napolnit!
;-)))

New Report

Close