Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pupike…kakšen moški vam…

pupike…kakšen moški vam…

..je najbolj všeč???????

?????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

TAK KOT SI TI….. HIHI….

Helči, kakšen super odziv, hi hi hi!

Naj povem še jaz ? Moški ? Ej, moški
mora najprej biti …….. kako že, Niki ?
Ti povej, ti znaš to tako dobro povedat,
dej povej,dej povej, kaj mora biti moški,
da je sploh moški ????????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… ne ljubi se mi razmišljat .
Danes sem po dolgem času spet tu in …. mah , tečna , no …

Upam , da se tebi godi bokj sladko !
N.

Ojla…zakaj pa si slabe volje? Upam, da ni nič narobe…. Če je pač samo to, da si prišla po dolgem času spet v službo, te pa definitivno razumem…. Kako si pa drugače? CMOKA

jaz dobro,hvala…….hihih

ampak nikitka, kaj misliš, bi ji lahko kaj pomagal….revčki bogi

leta letijo - iščem stevardeso.....

… ni samo to , sem pa di merda !
Ma hvala za skrb , saj bo :)))

Upam, da je s tvojo pupiko vse v redu…. Sicer pa… kaj naj ti rečem…. Če sem lahko malo….hm, hm, hm……….”prostaška” ampak bog pomagi….”Življenje je kurba…” Sej včasih je vse O.K., življenje je lepo, včasih se nam pa zalomi in je klinac vse skupi….in bi najraje vse nekam poslal….Se strinjaš?

… skor vsakemu se da pomagat !

A tudi tebi kaj manjka (razen tistega , kar itak vsem moškim ) ?

Novo retorično vprašanje?

Se strinjam.
Ma tudi meni za na vrh vsega nekaj fali … ma … se stalno trudim verjeti , da bo sčasoma vseeno vse še okej.

A veš , da sem v soboto prvič postala tetica ?
Sem že pestovala mojega malega nečaka (btw – ima lase ku bitles :)))))

O čestitke teta………….A da ima laske kot beatles? He, he, he…se mi zdi prav smešno………. A mene boš prišla kaj obiskat, ko postanem mamica?:)))

Jaz te pridem! Obožujem otroke! In ker mi ni dano imeti svojih, se bom naredila kukavico in ti ga odnesla!

Na obisk lahko prideš kadarkoli…kar se pa kukavice tiče…ne govori mi tako, ker me zaboli, čeprav vem, da se hecaš…ampak sem tudi jaz čakala na mojega sončka kar nekaj časa in zato vem, kako hudo je….

Komaj čakam tudi tebe , ja :))))
Če mi boš takoj , takoj sporočila , pridem magari ponoči popestvat :))))
Sem se prepričala , da še znam … je nekaj mjavkalo tamalo , pa je koj nehal , ko ga je poujčkala tetica :)))

Joj , kako so mali sladki !!!!

tetka Niki že ves teden vzdihuje in po malem tuhta ….. če mogoče pa le ni prestara ….mah … pridem raje h tebi , a prav ;))))

Bi imela še kakšno miceno kaj? Jaz tudi komaj čakam…in te sigurno povabim, pokličem, karkoli….

New Report

Close