Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zunaj je dež, jaz pa mislim na…

Zunaj je dež, jaz pa mislim na…

…….ahhhhhhhhhh…………….spet me prijemlje romantika:)))))))))))))))

ufffffffffffffffffff…in jaz spet zamujam….

O ne, ne brini, proći će za tren,
ja sam samo malo lud i zaljubljen.

cmokecccccccccccccccccccccccccc

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kam zamujaš srce zlato?

ehhhhhhhhhhhhhhhh…pupa nepoboljšiljava

romantiko ki ti jo bi jo naužila….hihiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Eh Razo………..še posebej ko je dež…….pa nevihte……..mene vedno “trže”…………..:))))))))))))

… sranje !!!
Tudi pri nas je začelo padat !
In pihat !

Ma pri nas samo pada…………sicer malo………ampak da bi se vsaj zlilo….Če že ne drugega….je dobro za rožce, pa travco….ker je vse tako suho…. Pa še meni se dežek full dopade:)))) Še najbolj pa se mi dopade takrat, ko si v šukici, stisnjen in zunaj nevihta……ahhhhhhh………..lepooooooo……..

Ma saj , če je to ljubezniv poletni dežek … ne pa če zliva z vetrom in zvrača tegelčke !
Sem mislila malo h konjičku – pa spet ne bo nič.

Ma kje pa imaš konjička?

Na Mandriji.
A veš , kje je to ?

Saj bi ga lahko kdaj prišla pogledat :)))

aaaaaaaaaaa…………..Zato si zadnjič tako navijala za Mandrijo?:))))) He, he, he……….Ne vem če mislim prav, ampak se mi zdi, da so mi obrazložili kje to je…………

Deževje je zajelo vso Slovenijo. S tem se pri nekaterih poveča želja po romantičnih doživetjih, pri nekaterih brezvoljnost, celo depresija, ki peha v samomorilnost.

ej Žužika………….kakšen zaključek stavka……………sam ne mi govorit o samomorih dej:((((((((((((((((((( Sej včasih je tudi mene slaba volja prijela, ko je začel dež padat…….ampak zdej………zdej je pa čisto lepo…………..:))))

Odvisno kje si in če imaš dežnik s sabo!

ma ja saj se strinjam………….sem že zgoraj napisala, da je najlepše, da si stisnjen pod šukico z ljubljeno osebo….zunaj pa nevihta:)))

To je pa zmeraj lepo, neglede na vreme! Vsaj meni! Pa tebi? Ti zapaše samo ko je dež?

Bingo !
Zato , ja , sem vas hotela spravit tja , da bi se malo postavljala z mojo lepotico :)))))

Veš , kje to je , ti koj razložim – če greš s tvoje strani , greš dol s hitre ceste pri odcepu Vogrsko , nato proti Go in na pvem križišču (tik pred gostilno Šterk) zaviješ levo . Če si pozorna , boš videla celo manjšo tablo s puščico , ki kaže smer za konjeniški klub Mandrija. In to je to . Tam je Niki vsak dan proti večeru …

Vabljena ti in sploh vsak , ki bi bil za eno pivce ali kofe z mano :)))

Ma ne……………….tisto itak paše………….sam se mi zdi tako srčkano in fajn…pa še da malo grmi….pa se tako malček narediš, da te je strah….:))) in se stiskaš….. He, he, he…………..

aaaaaaaaa………….točno ja……………….Ma si samo zvečer tam…ali tudi kaj čez dan?

Tega se pa res ni treba delat. Stiskanje mora bit spontano! Takrat so prijemi najboljši!

Sobote in nedelje ozirma vse fraj dneve smo tam tudi čez dan. Pravzaprav letimo tja takoj , ko je doma vse kolikor toliko na mestu … in zdaj , ko je dan daljši , smo tam tja do ene 10 – 11 zvečer.
Je tak fajn zrak ….

Ma Žuža……….pa saj nisem nič takega rekla……….a maš danes kaj slab dan mogoče….ker se mi dozdeva, da nisi ravno dobre volje?:(((

Nisem slabe volje. Name vreme ne vpliva. Sem razkurcana zaradi drugih stvari. Ta stvar je kurac od mojega šefa! Ker je cel šef od glave do pet en kurac. Pa ne bi tebe s tem obremenjevala! Sploh pa grem zdaj domov.

A med tednom pa nič? Si vedno v službi?

Ma kaj naj ti rečem? Saj bo bolje….

New Report

Close