Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogrešam Bugi!!!!

Pogrešam Bugi!!!!

Že tri ure se nisva nič zabavala!!!
🙁
Sp

Kaj pa mene, ljubezen moja neuslišana? Jaz te pogrešam že mesece!

kAJ PA MENE :((((

Pazi! On je fin. Samo Bugi (po ljubljansko povedano) pogreša!

Evo SP! Ti pogrešaš samo Bugico…..ostalih pa nič in je potem kažin:))))

CMOKCA lumpek…

Nč bat (po ljubljansko povedano), ga dobro poznam.

… zate bi bil “Bushman” , hehe …

Niki je brala ene spodnje poste ….

Mailaj mi kdo si…pa da vidim,koga bolj pogrešam!
;-)))
Sp

Če mi še odgovoriš ne,ko te kličem osebno!
🙁
Sp

Mam že ražon zakaj!
;-)))))))))))))

Bugi je z našega konca…in ne mi dirat Bugice!
Je moja-moja!!!!
😉

Ti pa nisi bushwoman,kajne?
🙁

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No comment! :))))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pa dej kak koment,no!
😉

Pa če se sam smejim zravn … … … :))))))))))))))))) ;))))) … ne morem še komentirat … :)))))))))))))))))))))))

He he … sam so skočile pupce u fuft, a? :))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

To pa ja!
Sam zaenkrat imaš primat!!!!!
Že veva zakaj,hihihihi…..;-)))))))
Kdo od ostalih se še upa,kaj misliš?
Cmoka!

p.s.: MSN ne dela…..nič pogovora danes..:-((,
p.s.2: popzabla na obljubo včeraj,a? 😉

Katera si še upa??? Nobena … sej ni nobena tako ušlatana ku jst … :))))

Sem opazla ja, da MSN ne dela … :((((((( Bomo pej tu klepetala … :)))

Obluba od včeraj pa … … priznam … jaaa … sem pozaaaaaabla … :(((((( Sem imela dela tako čez glavo, da nisem imela časa … Bom pa zdej popravla, prav? Dobiš … v kratekem … ;)))) :)))))))))

lp, Bgv

A je Sončko prišel kej k sebi?Ga crkljaš v redu?Al ti zrihtam kako okrepitev…se mi zdi,da bi Stelči lahko dala kako rokco…;-)))

Eh … Sončko je še vedno buban … pa brez moči … Sam od danes naprej bo druga pesem … ker pridem jaz gor … in mu bom kuhala kosilce, večerjico, čajčka, ga filala s tabletkami … in seveda z ljubeznijo … Pa bo zihr prec boljše … :))))))

Lp, Bgv

:-))))))))))))))))))))))))))))))

No … sicer pa pravijo, da ko si bolan, da je tudi zelo dobro, da se spotiš … tako da bom tudi za to poskrbela … :))))))))))) ;)))))))))))) … haha …

Lp, Bgv

Sam pazi malo!Nekaj pa moraš upoštevat: Srček ima malo nižji prag za počit…ob vročini!
Da ga boš pa brez aspirina in čajčka prešvicala mi pa sploh ni treba pravit,hehe…..;-))))))))))))))))))))))))))))))))

Eh … ma sej vročine mislim, da nima več … oz. mogoče glih še eno črtico … … … Drugače ga pa buba grlo, glava, kosti … čak … kaj mi je še vse našteval danes zjutraj? :)))))))))))))))))))))))))) Jejžeša … … pol pa skače okrog ku matast, ker bi rad delal zid … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close