Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji!

Dragi moji!

Zdaj,ko večina od vas končuje delovni teden…se jaz počasi odpravljam v službo.Baje,da imamo danes štalo,tako,da se tudi Bombo najbrž ne bo oglasil to popoldne.
Vsem tistim,ki odhajate na dopust želim prijetno zabavo,mnogo naravnih lepot in predvsem..pridite spočiti nazaj in polni vedrine!
Zna se zgoditi,da bi lahko s Helči kak piknik organizirala tu pri nas v kurji riti in sicer v času med 14.8. in 17.8.03.Če bi koga zanimalo,naj se javi…pa da vidimo…a se ga bova s Helči sama ucepala ,al nama pridete delat družbo?Bugi bi lahko prineslo…je že namignila….prisrčno vabljeni tudi ostali!
Pa še komercialno sporočilo: tu pri nas je cyber kafe zastonj!!!!!Zato navali narode!
Lepo se imejte!
Dežurniki ta vikend,naj se pa čekirajo in bukirajo pod ta post.
Rad vas mam!

hm…………a vidva se ga bosta ucepala??? Jaz bom pa spet morala sam gledat:(((((((((((((( Kaj bom pa pol delala??? Mogoče kakšne druge sladkosti in radosti??:))))) He, he, he……CMOKA SP tebi in vsem ostalim…pa ne delat preveč danes…………Se beremo v ponedeljek. CMOK

no vidiš..zvezdica vse okoli naju……

samo ti…………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

ojla kolega

pa da me ne obrukaš………

če ne boš mogel samo pokliči……priletim…….in uletim……..

lepo jo uštimaj……..

mi boš polej povedu, če jo je kaj zame ostalo….hiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem iz službe!sam ena Čehinja je bila spodobno oblečena..pardon slečena!
Drgač sem moral pa ene pancete od Angležinj gledat…bljak,saj bom še prasetino zasovražu,če mi bodo take hodile noter!
;-))))

Si pa res revcek…na en poljubcek..za lepo ninanje…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nekdo je sprožil raketo proti meni!
In seveda..sprejmem poljubček….ga tudi vračam!
In nisem revček!Zdaj pa res ne!!!!!!!!
Moj Sonči…..to ti moram na uho povedat……………………………….
;-))))))))))))))))))))))

Ja, se pridružujem vabilu od Sprevržkota. Vljudno vabljeni! Vsak, ki pride… dobi en brkati in en mokri poljubček…. hihi…

Papa.

Se pravi od mene mokroto….od tebe pa brke!
;-))))))))))))))

Hmmm, dal si mi mislit….
Alora, kej to pomeni, da jih jst poljubim s taspodnjimi ustnicami in se ne smem (me ne sme) obrit? ;))))))))))))

Jojmene, jojmene….

Šta bih dao,da vidim tvoje ustne!!!!!!!!!!
😉

New Report

Close