Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa a smo res vsi…

Pa a smo res vsi…

…zasedeni do konca…ja poletje je..in soncek..in morje..no..jezera..reke…in telo ki ga namocis..iha..bi rekel nas medek…ja ga grem namocit pa se jaz..no potopila se bom malo u vodo..sladko..kajti slane je bilo vec kot dovolj…kako pase…;))…potem pa si zelim le brati se kako vaso besedo..ce ne… ne bom dezurala tu sama..me je kar strah te tisine;))…cao…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti domov……Medi pa dol k tebi!
KAKA NAPAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(((((((

Hihi, jst sem se pa s šlaufkom špricala prejle…. sem prala mojga avteka… pa mi je blo teku vroče, da sem si spustila en mrzu špric spredaj v majčko… in enga zadaj…. ufffa, keku je pašalu….

upsssssss

Ej..pa to ni bil medko..to je bil pufko..ni tako..ali sem jaz narobe razumela;))…ce bi bil pa medko..bemti bi pa kar z njim poletela tja dol..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lumpacka..hihi..je pasalo..verjamem;))

Medko je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In ne Pufko!

Hihi… kolk sta smešna….

Sta vidva kar nekaj pomeštrala moja dva junaka!!! hihi…. ;))))))

cmoka

helcka..jaz sem tko utrujena..da se mi vse rola..haha…lubcka..moja..moja;))!

Veljajo slikce!
😉

New Report

Close