Helči ima muco!
… opa, mačka… kej mačka… mačkona…. u glavi…. Je teku pašala župca prej, njamsi, njamsi…. ma gori u lobanji mi še kr mijavka in prede…
Alora, sva bla včerej z mojim povabljena na en rojstni dan. Blo nas je kakih 25, od tega 5 pupic… se je pilu, jejlu, kadilu… soj cajt rata enmu vroče, pa se gre ofrišat z mrzlo vodo…. In, ker ni blu sam njemu vroče… se je lotilo vsesplošno oblivanje z vodo…. Eni prjatlci, ki je bl mikena, so skrili sandalček gor na vejo od ene ušešlene češnje. Alora, ji je šla Helči (takrat še suha) iskat tisto reč gor… in gor na veji dobila oblitek s celim štenakom (štenak=kalavnik=vedro) mrzle vode… In potem, lumpa kukr Helči zna bit… hihi… je dobila eno plastenko vode… in začela lovit fantke, enga po enga… in jim točit mrzlo vodico v hlačke, malu zadaj in malu spredaj… pa malu masažce za izbrance…. hihi…. jej, kakšnu veselje je tu blu…. in zame in za njih…. No, potem ko je bla tam že prava povodenj in vsi mokri kukr miši… pole smo šli nazaj čičat za mize in pit naprej… in čekulat neumnosti… itak… hihi…. in je Helči imejla v bušitu: rdeče vinu, bejlu vinu, pivičko, bambus, jeger+fanta, borovničev matis, in še kej bi se dobilu. Ob 4-ih so začeli petelini kikirikat… začelu je zebst v mokrih cotah… in Helči se je začelu dremat…. cajt za v šukco… Zdej sem pej ušešlena, kukr Sahara…
Tu bi blu kratku poročilu o tej nočki… ene stvari vam ne povem, da se mi ne naslikajo organi pregona na vratih… hihi… upss….. kolk se paše vsaketolko odštekaaaaaaaaaaat…. in vrnit v duh šestnajstletnice….
Ben, taresni neč me karat in oštevat…. ne bi škodlo nankar vam…. hihi….
cmoka, mijaaaaaaau
Johanka..Johanka.kuga bo s teboj..no iz tebe..hahaah…draga moja..žuraj..tako je prav..mlada si še…bo že cajt, da se zresniš hekoč..do takrat pa iha..reče najin medi…hihi…vse tole me spominja na morje…paše ..pa paše..aneda;))! Samo, da je tam vse slano..pri tebi včeraj pa je bilo vse sladko;))…haha.
Boš tih…to ni res..tko…nč ne skrivam…nimam kaj..le čaki..te bom tko;))…in nč bat da ne žuram…ooo..ko bi me videl..haha..me ne bi spoznal….b reku le kera ga tko serje;))..ampak tam na morju to paše..tule doma..pa smo itak vsi bl zadrzani..no bolj resni..aneda?!;))