Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dekleta in žene!

Dekleta in žene!

Moja zakonska postelja ima eno prosto mesto….v naslednjih treh nočeh.
Tiste,ki si od davno želijo preizkusit Sp-ja…..vabljene!
;-)))))))))))))))))

Pismo, kaj ta vrag objavlja…. meni pa ni niti na misel padlo, da bi javno objavila, da ….. he, he, he, he!!!!

Sp, špari za eno nočko posteljo meni, da se vsaj v redu in po vseh pisnih in nepisnih pravilih ………………

n a s p i m !!!!!!!!!!!!!!!!

Rada te imam!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ni problema Mariči zlata!
Od ene 2 ugre naprej do jutra,bi te pa ja spustil zaspat,kaj misliš?
Cmoka!Te je lepo brat tuki!

No, jst sem ti svoje že napisala nekje drugje… ma lohk še javnu objavim: bilo bi me strah biti samo v šukici s tabo…. hihi…. se bojim, da si v šukci en tak divji pobesneli volk, ki ima izbuljene učke in dela grrrrrrr in steguje krempeljne, hihih….. jst pa sam ena preplašena Rdeča kapica…. hihi…

cmoka, se ga vidva v gužvi… ups, ups

Ah….malo preveč me ceniš….pa vseeno hvala,če je bil to seveda kompliment!
Moram pa priznat,da sem zdaj res drugačen v šukci.Žena pravi,da boljši….;-))))

Ne bit preveč skromen pri teh stvareh…. ker lahko jutri odmankajo…. oštja, sem resno to povedala…. ma je že res teku!

rukniva en glažek, da bi nam bilo še dolgo lepo! čin-čin

ne mi alkohola omenjat!!!!!!!!!!!!!!!
Da bi ga strela nesla!
:-(((((

hihi…. pa dejva en čin-čin s sokcem od fructala…. hihi, unimi tanovimi v modri steklenički…. uni dan je bla nekje akcija teh sokov… in si dobu zraven praktično darilce…. in mi je kelnar prnesu kondomček….

cmoka

Nespodobno povabilo mogoče?
A si ga že uporabla?Kondom mislim

Ne, ga pa imam v skrivnem kotičku v mojem ruzaku…. hihi…. za vsak slučaj, če kje kakega tička ujamem, da ga zlorabim…. hmmmmm… pa ne okol govort… (kelnarju pa sploh) …

cmoka

Pa jaz tud enga že par let v denarnici sabo vlačim….pa je najbrž ta cajt že preperel ratu…….;-)))))

hehehhe, še ena od srca povedana….

kaj pa, če bi preveril, da ne izpadeš mona, ko dobiš priložnost? ;)))
da ti ne bo za celu življenje pole žou!? ;)))

Priložnost??????
Hahahahaha!Da ne crknem od smeha!
Priložnost sem nemara v času Napoleonovih vojn zapravil….
;-)))

Haha, a si že krepnu od smeha…. al od starosti… ti pa v Napoleonovih časih…. ja kaj…. z Desanko na otoku Svete Helene ti pa kondom res nima kaj nucat….. razen, če se onegaviš z Napoleonom…..

kaj vse živ človk sliši….

alora, če ti je nerodno (hihi) it kupit kondom… pejd na tanovi sok v modri steklenički….

cmoka

Poslušaj punčka!
Kondome sem si vedno sam kupoval…….in mi gredo res dobesedno na kurac!Ker včasih so bili tisti hrvaški,ko si jih komaj gor spravil,dol ti je pa še pol dlak potrgal.
Tako,ne mi več o kondomih!Ni užitka!
🙂

Ja, ti veš…. pole boš pej jokal, da si staknu gonorejo in podobne reči….

Drgač pa…. najbolj zdrav ostaneš, če imaš stalno partnerko… a veš to? Alora…. ?

hihihi

A imaš izkušnje bejba?
Pa saj tebi zaupam,ker vem,da si čedno dekletce…..in se ne bi nič nalezla!
😉

Haha…. nikol se ne ve…. čednost in pamet gresta navzkriž!!!!

Cmočka tudi tebi… in posluši ti prjatučk,
ko sem jaz v postelji ……. hm, no ja, ni ravno
pravšnji začetek.. pa tako: ko se najdem v
drugi postelji (upsaa, to pa bo, to pa ja …),
potem se ne spi, jasn’ ????? Potem se zvezdice
šteje, pa črtice dela, pa ……. uf, bemtiš, mi je
postalo ta hip še bolj vroče, kot bi jedla prekislo
solato, bela cesta ……

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hihi… ti marička si tudi tička…. ;)))

Se ponujaš aaaa…jaz bi te sprobala ko nisi sam doma,haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej, marička,glej ga tička, glej ga tička, vrh gora …. a ti je poznana ta ???
Ja, tička sem ja, pa kakšna tička ….. hihihihihihi!

Sprobi!Kaj čakaš?Škoda besed!Dejanja naj govorijo!
😉

Ha, ha, ha, ha,ha,ha, pismo rosno, a si ga nataknila na flaškico ?????????

Mariči!A si si že končno nabutala tisti MSN gor?Zdaj imajo novejšo verzijo in je prav fletno!

New Report

Close