Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za pupike…je resnica ali laž???????

za pupike…je resnica ali laž???????

…zmotno mišljenja o ženskah???????

ste nas “lažnjive pupike” preričale, da je “muškim potrebno samo mesto-ženskam pa tudi čas” da bi spale z drugim.
Toda je res, da samo moški lahko spijo z nekom brez ljubezni,brez čustev..-samo sex,toda ženske moraju nekaj prvo čutit, pa šele potem podležejo strasti….ali pa je v stvarnosti današnjega časa kaj spremenjeno

Me zanima ,kaj pupe mislite o tem…je moški lahko popolnoma prepričan, da ženska čuti nekaj do njega ali je tu “past v katero se moški naivno ujame” in prezre, da ga je ženska v bistvu samo izkoristila, ker je pa frajer,..in sicer samo za eno noč?????????????

je kaj takšnjih v vaši bližini????????????

lepe priden in zaljubljene bodite…..drugače pa ……….grrrrrrrrrrrrrrrrr…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hja…….kot za koga……..

Ene smo take……….druge drugačne:))))))))))

eno smo take????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

… tudi ženske niso več kar so bile !

Jaz poznam ene par takih …

Niki misli , da nihče – ne moški ne ženska – ne more biti prepričan o čustvih nekoga drugega … mene še celo moja mačka par dni ignorira in s prezirom obravnava , ko pridem z dopusta , kamor nje nisem vzela s sabo … drek pa taka ljubezen …

Ne take, kot si ti napisal…………..sem hotla rečt…………ene smo bolj nežne, pa čustvene……ene so pa drugačen………Evo…tako sem mislila

kaksen si ti..pa ti potem povem..kaksna sem jaz;))..veš..je treba tudi en mal dajat..ne samo jemat..ne zabkaj tega…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Polako, polako, druže Razočarani!

Oh kaj bi jaz dal, da sem ujet v past.

Pa magari za samo eno noč smrk smrk :((((

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close