Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pššššššššš…

Pššššššššš…

Da koga ne zbudim…pa a res ni nobenega tule???????

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Imam gužvo za popizdit!
Iz mene tečke kot s pičke!
Upam,da zvečer kaj rečemo!
Cmoka!
Sp

Ma kaj potem izzivaš tule..bemti..pejd ke delat..no svicat…poljubcek!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, draga Sonči… zgleda, da res ni prou nobenga….. razen mene….. še celo tebe ni…… a nej si jst nadenem nov nick…… recimo Luna?

hmmmm, hmmmm, si pa obljubljala, da boš cel teden dežurala….. alora, sem te zdej najdla, da slabo opravljaš svoje delo………. in zato te……….

a veš kaj?

pocukam za tvoje pšenične laske…. hihih

Tukaj sem..sem mogla en mal u kinkota;))..auuuuuuuuuuuu..boli me..ne cukaj me vec..lumpacka mala;))!

Zadetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sestreljeni!
😉

Psssssssst Sonči…je tri zjutri.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ustattttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..je 6 zjutrajjjjjjjj…no ti Saškič..pa medika moj..moj..pa le le pjda ninkat..aja..medika je na morcku…,haha;))!

New Report

Close