Evo..pofočkala sem se..ta..prva…..
če ne štejem Šaškica k nas je pokrival..pa en malček..cartkal…no en mal vas pocartkam še jaz..polej pa grem;))..še kam drugam..je ena pesem…
Helček…dons..pa en manj..pumpaj..pa sesaj..pa ropotaj..pa kaj še vem kaj..je cajt, da mal sprežeš..kdaj greš tja u Bc-a..da se pripravm, ker mi bo dolgcajt..po teb;))..ampak.ej..se bojim, da bosta vidva s Sp..hudo srala tudi tam…ma ni blema…sam, da uzivata;))!
Sp..še ninaš kaj..seveda..ko si pa kralj na Betajnovi..beri u svoji bajti..se dans…Ej, ti sam..pa namesto, da bi zural..imel kao “hausbal”…spiš spanje pravičnega…se ti vid, da si že starina..no, da ti pase en mal miru;))…poglej mene..sem sla ninkat okol 2..in sem ze u pogonu..in ne vem kam z energijo…cak ti ze kaj uspicim..si mogoč naroču bujenje..aha..to bo to..jupiii-ihaaa!
Razočarko..ma kaj naj s teboj..no, jaz že bi kaj..ampak kaj ko mi podurhaš, ko je najlepše;))…dragi..kako že gre una..”Ko boš prišla na Bled..boš moja punčka spet”..poglej u ladlcek..aha..tam vse piše,))..pa ne bit žalosten no…saj bo..aha..boooooo…se en mal;))! Na poljubcek..topel…za cartanje;)).
Čak..kdo je sedaj še tle…aja..unedva..Mirsada..pa neki Smirko…al Mirko..ma kaj pa vem..se bojim, da vem kdo sta..ampak..ma naj uzivata…saj itak en bl mal piseta..pa se tisto..je vcasih lepo pospegat;)).
Joj..Niki..sem te skoraj zabkala..sem sla precej u cosmota..un dan..in..nenene..to nisem jaz;)).
Niki..moja..moja..zelim ti, da se ti dons..zgodi nekaj lepega…tko..naredi nekaj samo za svojo dušo…naj ti bo miren..ali strasten dan..kakor želiš..tak naj bo;))poljubcek.
Zvezdi..tebe ne bom nic matrala..si ze prevec u mescih;))..le lubcka na busika..pa tebi na licka..pa..cartaj se..se kaj masiras..se splaca ves…uzivaj draga moja..mamička;))!
No..mislim, da sem vse padalce..ki smo bli te dni tukaj..pofočkala..sedaj vi lovite..jaz pa grem,haha…ja moje..moje..iz Gmajnice..pa bom fočkala tam…grem še tja mal uzbune narest..dost je blo ninanja…ej..če sem kerga zabkala..ma ne mi zamert no…ura je grozna…in men se en mal rolčka..al fočka..al kaj pa jaz vem kaj…hihihi…no naj bo tole..za dni, ko me spet ne bo tu;))!
RTM..draga moja kletkica!
Lepo nežno jutro..mrzel…akcijski dan…in nor večer…v takem ritmu..naj bo..no tampirajte si ga raje sami..ker ce ga bom jaz..boste se vi noreli ;))…ihaaaaa!