Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Thx!

Thx!

Kaže,da se bo nocoj dalo spat!Ni skoraj ničesar,kar bi me potencialno motilo.Sam ena drobnarija,ki ima višino…in kile……,pa kaj vas to briga vouyerji!!!!!!
😉

UUUUUUUUstannnnnnnn…takoj……………..kaj boš spallllllllllllllll…………..haha..ti kar ninaj…da boš spočit, ko se tvoja banda vrne;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Res se je dalu lepu ninat to nočko………. še biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hihi……..

……… Sprevržko, hihi, čez en teden pej pridem ninat tjagor… hihi, h tebi…. ;)))

cmoka

Pismo, Hely, jaz bi tudi …. šla ……… tja gori ninat ………….. ampak, kot že rečeno ………… ?????????????? Adije Matije in ninanje !!!

Lep pozdravček tebi, pa SončKu in Sp, in all of us !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

In si dwbru ninou?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

hojla Marička moja……. ti kar pridi ninat tjagor……. ti jst odstopim del šukce…… res, ni blema……….. pa Sprevržko bo tud zaaaaaaaaaaa!

čauči

Sam banditi ninajo, a veš! Ostali pa ……. pismo, Sašk, a si jim povedal, da jest nič ne ninam ????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči, zakaj pa ne ninaš? a nimaš nobenga, ki bi ti pravljico za nočko povedal? hmmmmmmmm….. pa tako nežno pobožal za spančkanje?

čauči…..

kukuc tudi tebi Šaško, hihi, kej bo š tjebe…. ;))

Kukuc obema.

Ste prehitri zame zjutru.
Grem srebat kwfjetku.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

U pravlice teku ne verjem več, men so pej važna samu dejstva inu dejajna!
Spajne je pa enu čudnu dejajne, ena sama zguba cejta !

Ja valjda!Raje deset,kot nobene!
🙁

Ku bejbi u Stelčinem bušiju!
Živijo frend!
:-)))

Da bi pa meni kdaj ponoč pršla družbo delat….to pa ne,kaj!?
😉

New Report

Close