Ljudje – svež kruh!
Včeraj sem uživala na sončni Slovenski Obali: sonce, tobogan, morje, prijetne melodije, sladoled, moški v bikinkah! Zvečer pa sem gledala en film, v kateremu je bila ena zanimiva situacija. Nekdo je prdnil in dišalo je po svežem kruhu! Ljudje božji ali je to možno, da prdec diši po svežem kruhu? Ali samo jaz poznam čudne riti? Zjutraj sem šla kupit kajzarco, pa mi je prav zasmrdela! Kaj naj danes skuham, da ne bom potrebovala kruha zraven?
Žuža..midve se še ne poznava..zato en poljubcek v znak..veselega klepeta tule;))…v casu poletja sem bolj morska..zato me je bolj malo brat tule..
Ja sto ljudi..sto cudi..ampak priznam nisem se zavohala golobcka..ki bi disal..haha.
Kaj bi ti kuhala , da ne rabis met kruha….no…jaz delam lasagno..in tu definitivno ne potrebujes kruhka…
Jaz pa imam celo leto isto kilogramov. Nobeno hujšanje mi ne rata. Samo je dobro tudi to, da me nobeno žretje ne zredi. Veliko se gibam tako da vse sproti porabim. Mogoče samo pri seksu malo manj gibam, ker bi lahko več. Nismo vsi poročeni in nimamo vsi stalnih partnerjev. Z mimoidočimi pa tudi ne seksam kar tako vse vprek.
Ti pa si lumpačka..mala…ti njemu nič..on pa tebi kar naslov..jajdadada…Zuzika..a si ti tule res nova…ali se kera stara hecka z nami…sam tko vprasam no…pa ne mi zamert;)).
Žuža..lasagno delam sama…recept dobis kdaj drugic..ko bo vec casa…golobcek pa se rece…ko nekdo “prdne”…se tko bolj na simpaticen nacin rece, da je spustil golobcka…a ti mene en mal zezas..ali si res mislila, da imam golobe doma..bemti!;))
Žuža..ne vem, če bo to držalo..ja poznaš nas..iz besed tule..no ustvarila si si eno mnenje..ampak vedi, da to še ne pomeni, da je pravo. Nekega dne..bos že “spoznala”..do takrat pa nas kar beri..ni blema…in lepo, da si se tudi vkljucila med nas…papa