Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje – svež kruh!

Ljudje – svež kruh!

Včeraj sem uživala na sončni Slovenski Obali: sonce, tobogan, morje, prijetne melodije, sladoled, moški v bikinkah! Zvečer pa sem gledala en film, v kateremu je bila ena zanimiva situacija. Nekdo je prdnil in dišalo je po svežem kruhu! Ljudje božji ali je to možno, da prdec diši po svežem kruhu? Ali samo jaz poznam čudne riti? Zjutraj sem šla kupit kajzarco, pa mi je prav zasmrdela! Kaj naj danes skuham, da ne bom potrebovala kruha zraven?

Naredi Čjšpove njokce….:)))))

Kaj mogoče ti veš če ima Mercator svoje pakiranje Čješpovih njokov? Ali so boljši od Pečjaka? S čim se jih potrosi? Hvala!

ojej………ma veš……….jaz jih ne kupujem…….jih vedno naredim sama…….tako da……..

Po vrhu pa naredi tako, da na maslu prepražiš drobtinice….poliješ po njokcih in potreseš s sladkorčkom…njam………

Kupi še eno žemljo…sprdni se vanjo…pol bo mogoče ta pravi okus!
😉

A sama jih delaš? Boš zaupala kdaj recepturo. Sedaj pa resno razmišljam da bi jih danes pripravila za kosilo, kupljene serazume. Kaj praviš nato da bi jih polila s Sladkim grehom?

Ti se hecaš z mano? Kaj nisi razumel kaj sem spraševala? Preberi dvakrat ali pa trikrat če v prvo ne razumeš!

Ni problema za recept…sej sploh ni težko veš………. sploh pa…če rada kaj “packaš”…..

Sladki greh? Kaj si imela v mislih? Čokolado?

Mogoče kakšno jagodo…….

Sam hrana ti gre po glavi!Nič ne skuhaj!In nič ne jej!Boš bolj šlank!
😉

Brez hrane ni preživetja. Pa tudi zdravo ni. Ženska mojih let in konstrukcije mora dnevno zaužiti najmanj 1.200 kalorij. Seveda jih mora tudi porabiti. Vendar pa se brez hrane tudi lenariti ne da. Gladovna stavka se mi tudi ne zdi primerna zame, ker drugač nimam problemov za stradat. Kaj pa ti?

Hvala za predloge. Imela sem v mislih Borovničevega, ker verjetno Češpljov ne obstaja. Ti bom povedala jutri! Lp.

Sem tudi jaz potem takoj na borovničevega pomislila…..Boš povedala kako je izpadlo…in mislim, da so se mi s temi njokci kar sline začele cedit in jih bom tudi jaz naredila…….pa za večerjo……..

Sedaj je končno prišel poštar in mi zvonil kot nor. Prinesel mi je kartico brez znamke, naslovljena je name. Čudno je, da ne razberem niti enega podpisa! Tako ne vem kdo mi je pisal in kdo nima za znamko!

Na žalost ti moram pritrdit!Zelo rad dobro jem.Je pa res,da mi poleti ne gre toliko za jest…zato tudi vsako poletje shujšam za kakih 5 kil.Pol na jesen pa začneva s Francijem izgubljeno hitro nazaj noter pridobivat..;-)

A stradaš tudi s seksom oziroma pri sexu?
;-)))

Povej,kdo si…pa ti lahko pomagamo mogoče….;-))))

Žuža..midve se še ne poznava..zato en poljubcek v znak..veselega klepeta tule;))…v casu poletja sem bolj morska..zato me je bolj malo brat tule..

Ja sto ljudi..sto cudi..ampak priznam nisem se zavohala golobcka..ki bi disal..haha.
Kaj bi ti kuhala , da ne rabis met kruha….no…jaz delam lasagno..in tu definitivno ne potrebujes kruhka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz pa imam celo leto isto kilogramov. Nobeno hujšanje mi ne rata. Samo je dobro tudi to, da me nobeno žretje ne zredi. Veliko se gibam tako da vse sproti porabim. Mogoče samo pri seksu malo manj gibam, ker bi lahko več. Nismo vsi poročeni in nimamo vsi stalnih partnerjev. Z mimoidočimi pa tudi ne seksam kar tako vse vprek.

Ne ne. Ni mi pisal kdo iz foruma, ker se nisem še z nikomer tako zbljižala, da bi mu dala naslov. A mi daš tvoj naslov? Ti bom pisala iz Portugalske? Če seveda hočeš, nočem te silit.

Ti pa si lumpačka..mala…ti njemu nič..on pa tebi kar naslov..jajdadada…Zuzika..a si ti tule res nova…ali se kera stara hecka z nami…sam tko vprasam no…pa ne mi zamert;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala SončeK tudi tebi za kuharski predlog. Mogoče kakšen drugi dan. Danes bodo zagotovo cmoki oz. njoki z Sladkim grehom. Lasagna je tudi dobra. Kaj ti jo sama pripraviš ali kupiš zamrznjeno? A imaš golobčka? Kje si ga dobila? A si ga ujela sama?

Malo sem stara, tako z leti sem še mlada. V forumu sem tudi že stara, vendar pa skoraj zmeraj čitam. Tako poznam skoraj vse vas – tudi za tebe vem, da si skoraj skozi na morju ali pa tukajle.

Še tole: ker sta vidva prijatelja in da ne bo zamir – lahko mi daš tudi ti svoj naslov, da bom pisala tudi tebi. Za eno znamko gor ali dol zmeraj imam!

Žuža..lasagno delam sama…recept dobis kdaj drugic..ko bo vec casa…golobcek pa se rece…ko nekdo “prdne”…se tko bolj na simpaticen nacin rece, da je spustil golobcka…a ti mene en mal zezas..ali si res mislila, da imam golobe doma..bemti!;))

Žuža..ne vem, če bo to držalo..ja poznaš nas..iz besed tule..no ustvarila si si eno mnenje..ampak vedi, da to še ne pomeni, da je pravo. Nekega dne..bos že “spoznala”..do takrat pa nas kar beri..ni blema…in lepo, da si se tudi vkljucila med nas…papa

hahah žužika imaš pa zanimivo televizijo….misli, da iz nje prdi……………..

še mal, pa bo iz nje začelo še kaj teči…………………

lep svež dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close