Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stolkel sem Porsche-ja.

Stolkel sem Porsche-ja.

Zgodba sveža kot žemljica. Izpred 15 minut.

Sinoči si fsedem na zofico domačo, odprem redbula in pričnem uživati v večeru, nakar dobim eno slutnjo in jo oddirjam v spalnico. Hočem reč…red bula ostane tričetrt.

Danes zjutraj si ga privoščim vzet s sabo…da ga bom lenobno posrebal po poti v službo, kar sem tudi storil. Sej veste…ena roka na volanu, ena počiva na sosednjem sedežu in drži bula, radio na glas itd….pa se mi nekje med Šambijami in Knežakom na zadek Clia napopa en LJ..nov, srebrni Porsche Carrera. Pizda, takoj sem bil na stand by.

Začnem ga ogledovat v špeglu in uživat v razgledu, nakar me je malo “potegnilo”, da bi si ga ogledal še iz zadnje strani.
Se začnem vlečt po cesti, in se umikat k robu, nakar je kmalu “prijel”..dodal plina in me obšel kot granatni izstrelek.

BINGO…pa te imam !

Desnica zmečka prazno pločevinko bulla in jo odvrže za sedež, popravim si stol, se usedem pokonci, obe roki na volan, plin-7000 obratov-tretja-7000 obratov-četrta, maximum obratov, kurba se mi na ravnini odmika jasno, ampak v prvih ovinkih sva že skupaj, seveda, tam je brez moči, tam na tem dirkališču sem jaz diplomiral.
Približujemo se v obratni smeri na dirki zadnjemu – 90 stopinjskemu…t.i. “Jerebovemu” ovinku…nakar se mi zdi, da mož vzame preostro linijo. Jaz vstopim noter čisto ob ograji na drugi strani ceste….in bi ga mogoče lahko po notranji strani stisnil ter obšel.

Seveda lastniki Porschejev težko požrejo to, da jih Clio 1,2 prehiti na tak pobalinski način, zato mi nekaj reče, ustavi se. In res zmanjšam “pritisk” nanj, ter ga gentelmensko počakam, da odpelje ovinek….lepo ujame Porša, ko le tega zadnji del odnese in počez vrže po cesti.
Nato pa nerazumljiva…začetniška napaka.

V trenutku bočnega drsenja, ko bi samo še moral tiščat skozi, se tip userje in odvzame plin. Porša…jasno…izstreli postrani na nasprotno stran…nakar tipu uidejo vajeti iz rok…zajaha robnik, ter ga ene 10 metrov “jaha in struži.
Zadnja kolesa strgajo travo in prah in zemljo pri strani, sprednja režejo v asvalt. Za njim se dvigne oblak prahu, pod njim milijarda iskric od železja ki ga brusi robnik.

Finale je pričakovan.
Ko centrifugalna sila popusti in gume zgrabijo…se tip izstreli pred mano, čez cesto na nasprotno stran v eno velikansko grmovje…ki ga zadrži pred izletom v dolino….in tam obvisi.

Jaz ustavim…4 žmigavce…in stečem do tipa…noter nek popoln šmiker z šarmantnimi brčicami in bradico…da ne rabi nič pravi, da mu ni nič, da je oki…hvala hvala…sem v redu, hvala ti, okej, bom jest poklicu, mam telefon, hvala, okej…
Ej stari, tablca ti je padla…okej, okej, hvala, okej, sem v redu, res, hvala ti.

Pizda, nisem vedel ali naj se mu opravičim, ali naj se smejem, ali zamislim nad sabo. V glavnem po poti do službe sem si pel uno…

“Oh lord, would you by me, a Mercedes benz. My friend’s all drive Porsche’s…..

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Saško, Saško…………A zdej boš pa še ljudi spravljal v nevarnost???? Madona….kot iz kakšnega filma……..

Drugače??

Ufa, kakšna vroča zgodba!

Ej..ej..ej…vem da si uzival..dokler skoraj ni pocilo..vem, da ti ni vseeno..ker se je njemu..to zgodilo…ampak jebat ga..saj je vedel kaj dela..in sam je kriv..ampak priznaj..nasmeh je bil bolj grenak in pesem , ki si si jo pel..bolj otožna;))..Poljubcek..Saskič..bemti bom danes ornk gledala u špegu..da se še meni ne napopaš kam za ritjo..ko se peljem mimo tebe..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No, ta ljud se je kar sam spravil v nevarnost.

Dobro, hvala :)))))

Vroča kot avspuh od Porscheja ***

Mala….stvari so znane.

Če greš mimo mimo….bom mislil nate.

Če greš pa prav mimo, potem nemoj da ne bi……

aha……….sam ja……………ti si mu pa dal povod………………..:)))))

Čaki……..a cliota nisi še prodal?

Ja zgleda da ne :))))))))))))))))))

Ups zdej sem pomislil, da moram malo pazit nanj :(((

Noben kurc ne kliče ker so počitnice, smrk.
Potem bom pa klimo kupoval pri -20

Čaki……..(kilometre pustimo pri miru…))) kateri letnik je že?

95.

Ker se na oglase nihče ne odzove sem rajtal napisat takega :

Clio l95, ampak izgleda starejši, nikakav, neohranjen, negaražiran, bog ve kateri lastnik, gume v kurcu, nevzdrževan, nerealni kilometri, zadnji servis pred bog si ga vedi, olje pušča, zavore ne držijo, pleh totalno v pizdi, res ni vreden ogleda.

Ja…………..potem ga bi pa sigurno kdo prišel pogledat…..Garantirano….

Kaj počneš? Imaš gužvo?

…… ja, in napeta kot……….. hm….. ja….. ok….. hihi………

čmoka ža uhče!

…nemoj..da ne bi išla mojom ulicom..ili tako nekako..hahaha…mislil boš name..kot jaz nate..aha..poljubcek;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hihiihihi…ti pobalin……….

če bi pa kakšna pupa vozila, potem bi pa čez cliota bentil…hihiihihi

dokler te ne bi pobaila na zadnji sedež…hihi

lp

saško, kaj je zdaj……te kaj meče….

leta letijo - iščem stevardeso.....

hahahaha
hahaha
hajhahaha
a veš kolk me je nasmejala tvoja zgodbica??!
hahaha
a pa je blo čist zares tko?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close