Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolk sem jaz danes…

Kolk sem jaz danes…

…lepo ninala:))))))))))))))))))))))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………… Prelep večer, še lepša noč……….potem pa nina nana do šeste zjutraj kot bi me kdo z macolo udaril po glavi………………. Kolk je bilo lepo…………….

CMOKCE za vse

Čauči Stelčka……… mamička……….. jst teku lepu ninam že enih 14 dni…. hihi………… pa se mi še ob sedmih ne da jt iz šukce……. jst sm ena taka velikaaaaaaaaaa zaspanka…………. in jutri je moj dan………. juhuhu…

cmoka mamička

CMOKA Helči………….Jutri je tvoj dan? A greš spet pohajat? Kako si? CMOK

hehe…… ne ne…….. sobota je dan za več ninanja zjutraj…. hihi…….

grem pa na počitnice k mojemu…….. bo 12 dni sam doma…….

čauči

ooooooooo…………….HOME ALONE!!!! A bosta tudi vidva zganjala kakšne čudne kažine???:)))))))))))))))

hmmmm……. neč takga v planu………. pač uživanje v miru……… brez starih ukuli…………. paše vsake tolko………

drgač pa imam kar pouhne dni raznih reči……. mi ne bo dougcejt…. hm…. ja…… hihi……….

bod pridna

Pouhne dni………..raznih reči…………..Kej mu boš gate prala???:)))))

hehe…….. za take reči ma imam še mojo mamo………… in njegovo taščo…. hihi………… Helči je fina gospodična, nič ne pere……… hmmmmmmmm….

sem hotla rečt, da imam pohne dneve raznih dogajanj….. teku, izletki in pijačke……..

papa

oh…………..srečka…………..jaz se bom pa že počasi pripravljala in prala…….ne samo meni………..ampak bo treba počasi prat pajacke, pa majčke, pa hlačke, pa tetra pleničke…..za ta mičkeno….da bo vse poštimano in naštimano………..

hehe……. vsekakor je to (pajacke in to) prijetnejše prat kukr usrane gate in kalcjete……. ker pač pereš s srčkom………. ne pa iz potrebe……… hehe…

Aha……..ampak tudi pajacki bodo kmalu posrani….he, he, he:)))) Sam imaš pa prav……..to pa pereš s srčkom………….

lubcka..tebi..in busiju

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

CMOKA Sonči tudi tebi…………..Kako si?

jaz super..grem na morcka;))..pa ti??

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz pa ne grem nič na morčka……..Sem že izkoristilna svoj “bonus”…:((((

Ampak bi tako rada šla se še malo naplavat, pa sprostit pred porodom…. Mojega možička spravljam, da bi šla vsaj še za kakšne tri dni…pa ne bo vse skupaj nič iz tega…. Tako da…upam…če ne drugače….mi pa uspe v začetku septembra (ko bosta šla moja starša) se njima “pripopat” za kakšen dan…Tudi če bosta šla onadva po svoje….bom šla jaz po svoje…pa malo lenarila, veliko plavala….se sprostila in počasi pripravila na dan D….:))

Jaz pa ne grem nič na morčka……..Sem že izkoristilna svoj “bonus”…:((((

Ampak bi tako rada šla se še malo naplavat, pa sprostit pred porodom…. Mojega možička spravljam, da bi šla vsaj še za kakšne tri dni…pa ne bo vse skupaj nič iz tega…. Tako da…upam…če ne drugače….mi pa uspe v začetku septembra (ko bosta šla moja starša) se njima “pripopat” za kakšen dan…Tudi če bosta šla onadva po svoje….bom šla jaz po svoje…pa malo lenarila, veliko plavala….se sprostila in počasi pripravila na dan D….:))

hmmmmmmmmmmm..ojla……..manjkal sem samo še jaz…………..ali pa ne?????????

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

evo………..tebe sem pa greškala…………..pa kje hodiš?:))))))))))

čisto blizu tebe……………samo ti nimaš očk zame…smrk……..

Ti nisi čisto nič blizu mene, ker če bi bil…………..bi te zdaj gotovo vidla….

heheheh če bi bil še bolj blizu, bi to občutila…………..BUČA

zvezdica, zakaj pa si še zaljubljena???????

No……..pa daj, da te občutim:)))))))))))))))))))

Zaljubljena??? Zakaj sem še zaljubljena? ?????

New Report

Close