Sirmo, ljubavi!
Jebo te, jebat ću te, jebat ćemo zajedno. Jao mene. Baš nije trebalo izprićati cijle priće koja se događa među nama, i raskriti detajlice. Sad trebamo se sakrivati opet i opet. Istorija se nadaljuva. Svi ovi špijoni oko nama, mrzim to, jako jako!
Jao mene, jao mene! Neznam šta čem sad, umorna sam i baš se mi sviđa da sam i trudna! Jao mene, Sirmo, ljubavi! Otac! Majke mi!
Trebam da te sretnem večeras. Može na štacjonu? Usput ćemo griskati sirni burek koji me dan i noć stvarno vozi k tebi (u mislima), Sirmo! Poljubčić!
Ej..sem se pa temule nasmejala..jao..jao..pa dober tek..ko bosta burek grickala..hahaha…
Ma ko vaju ne bi znao..sve bi vama vjerovao..no nekak u vajinem stilu sem tole napisala..uzivajta..haha
Nemojte se smijati, ljudi! Stvar je vrlo kompleksna, srce mi bija sto kilometara na sekundu. Ja ne mogu više tako, ja ne mogu bez njega. Nesretnica sam ja, od malena. A sad ovako sama i poslje toga i trudna.
I Šabane će mi razgaćiti guzu kad dobi vijesti o mom Sirmu i….. Opet plakam, teku suze u potocima. Jao, jao. Sirmo, dođi i mi pomozi. I kaži mi, da me voliš, jer samo ti, samo ti si oni koji me razumje! Pliz dont go!
Dođi večeras na štacjon i uzmi me, tako na tvoj naćin.
Mirsada, nemoj ga ti zvat na burek, majke ti,
uvijek mu onda moraš burek pred sebe stavit,
ako budeš htijela, da te uopšte uoči !!!
Pozovi ga na jedan kratki, stoječki in adrenalinski
seks u petom katu jedne stolnice, tačno u 16.sati,
kad ljudi počnu dolaziti kući sa posla. Nije ti boljeg
nego takav ….. na brzinu …… nemoj, stvarno nemoj
ti sa burekom početi ….. sve ti se onda svodi samo
još i na …… otrcani burek …. !!