Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ocean…

Ocean…

… za dobro jutro pa ena lepa….
PS: bla Helči na koncertu v soboto…. ;)))))

OCEAN (TABU)

Moje življenje razburkan je ocean
valovi me vedno mečejo drugam
se zazdi da se umiri
drugič spet drugič spet besni

V moje življenje zdaj priplul si ti
boriš se z valovi nevarne so čeri
ti nevihte boš pregnal
ti si iskrico prižgal

Zdaj sonce več ne bo zašlo
ogenj srca ugasnil ne bo
jadra strasti zdaj polna so
in vem da je ob meni nekdo

Viharje nevihte odneslo je daleč stran
na mirni gladini priplula sva v pristan
ti ogenj si prižgal
ti del mene si postal

Za dobro jutro sem pa nekaj lepšega dobil,hihihi…..
😉

Hm……….A ti je kaj drugega razburkalo????:))))

CMOKA SP in Helčika………..

Nič ni razburkalo….le ena drobna pozornost mi je naredila dan lepši!
:-))))))

aaaaaaaaaa…………………bem…………..važno, da je dan lepši kajne? Hm………………..Sprašujem se, kaj bi pa meni dan polepšalo???

Mogoče sprehod skozi poznopoletni gozd do reke?
Metanje kamenčkov v vodo?Preprosto crtanje v objemu najdražjega?

Zdej si mi pa ponudil romantiko na pladnju……….ampak mojega najdražjega ne vidim vsaj do osme zvečer…………Kaj naj pa delam do takrat? Razen tega, da imam fulllll za peglat, pa kaj za pospravit, pa potem večerjico za skuhat, pa psičko spustit, pa……………. Kje mi ostane čas za kaj romantičnega? Čeprav….priznam……..čas bi si že vzela za kaj takega, če bi se le nekdo dobil, da bi romanco z mano delil:)))))

Nespodobno povabilo! Evo me!
😉

Dođi, zaboravi,
nudim ti noči čarobne,
i buđenja, u postelji,
punoj šećera….

CMOK, CMOK, CMOK………..moj, moj, moj SP!!!

Sam cukra v posteljo ne….pika hujš kot seno!
A si že kdaj poizkusila na senu?
😉

mmmmmmmmm……………..čaki, da pomislim……………………..

ne…………….na žalost……………pa bi………….. Kaj pa ti?

Sem poizkusil…pa sem bil jaz spodaj…pa poleti je bilo…..kot,da bi mi koprive hrbet razžrle!Ne vem,kako poizkušajo iz te torture v filmih neko romantiko delat?
Je eno živo popikano sranje!
🙁

Božček moj mali……Bi moral eno odejico s sabo prinest……

In ko smo glih pri sexu…………a je bil še kje kakšen tak zanimiv kraj???:)))

Na žalost sem do sedaj res bolj klasiko mlatil…postelja pa to…..nisem od tistih,ki bi lahko zdaj popisali pol foruma,kje in kako so se…:-(((
Super mi je bilo pa v morju…pa to sem že napisal enkrat.
😉 Pa ti?

Ma ja……………..klasika…………to itak……….

Spomnim pa se, ko sva z mojim še hodila……..sva se enkrat peljala z morja in se je mojmu nekaj “utrgalo” pa je zapeljal na en odstavni pas in sva kar tam…..:)))) Bog ne daj, da bi kdo mimo prišel:)))) He, he, he….. Drugače pa…full si želim v morju….užitek mi je pod tušem………..ni slabo kar tam nekje na tleh na preprogi sredi dnevne sobe…………..:)))

V avtu pa nemara res še nisem,vsaj spomnim se ne.Morje je zakon za take reči!!!Sploh,če te še folk opazuje in ne vedo,da dejansko fukaš…;-)
Zanimivo mi je tudi bilo….čeprav se ob tem res nisva mogla sprostiti…ko sva na oknu…spodaj pa soseda sprašuje neke gluposti….žena pa je komaj mogla govorit,ker ga je imela noter odzadaj…..no ta mi je bil bolj smešen,ker je soseda neka bolj verna gospa in bi jo najbrž kap,če bi vedela,kaj sva midva tisti čas počela,ko sva se kao z njo pogovarjala,hihihi….;-)))))))

He, he, he…………….uh………..si kar predstavljam:)))))))))

Ej……….sam to pa je adrenalina…………:)))) Meni oz. nama se je že zgodilo, da sva bila (ko sva bila še fant in punca..v njegovi sobi, zvečer…recimo okrog 21.00 ure in potem pride njegova sestra z otroci na obisk….in mulci kot mulci….hajdi po stopnicah in v našo sobo….O dijo bono…midva pa naga v postelji…..”Kaj delata”……UPS!!!! Ne sprašuj kolk mi je bilo nerodno in kako jih je moj nazjal, da naj grejo ven….ampak tega sigurno ne bom pozabila………………He, he, he………

Ja te so sploh carske…ko te presenetijo!
Te in pa take,ko veš,da te bodo lahko dobili…te pa res ženejo adrenalin po krvi…in kri v tiča! ;-)))

New Report

Close