Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hely

Hely

…dej…žensko mnenje….si si ogledala mogoče post od Razota….tam kjer pravi, da rabi pomoč od pupik…???

A? A? A? A? Kaj praviš?:))))))

Hm, nisem šla na tisto stran pogledat…….. tega ne delam v službi……… sem jih enkrat dobila po prstih…….. no, kar po glavi……..

a ti povem? no, enkrat je bil nek tak link nekje in sem kliknla gor… pa se nej neč odprlu…….. pole sm mejla pomanjšanu oknu…. pride stranka…. in glih tacajt začne stokat in vzdihovat na tisti strani, ku ga je en eni zapiču………. sramota, da te kap….. (še dobro da stranka ni vedla na katerem od treh računalnikov s to dogaja)…. hihi….. zatu, nikol več!!!!!!!!

papa

He, he, he………..zdej si me pa spravila v smeh…………… Si ne smem niti predstavljat………………….:))))))))))))

uj čuj…..pusti helyko, jo že jest napeljujem na prepovedne stvari….da bi videla, kako milo gleda………….ops…mislim, ko kaj bere…..hiihihihi….
vsaj mislim, da te to to…………….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

bulš da se ti nikol ne zgodi……….. res!

je smejšnu, ma ne za doživet!

Hja……sej pravijo, da prepovedano je vedno najslajše kajne?:))))

Ja…se je za ahtat…….ni kaj…………

Sam je pa vseeno smešno, če od drugega izveš kaj takega…..:))))

ja…

včasih sem bla vesela, da imam zvočnike….. zdej pa ne morm neč takga pogledat…. še mejlov skor da ne …… smrk smrk…. ker takoj začne kej stokat in se dret…..

Hi, hi, hi…mi smo jih šele zdej nabavli…tako da….. Ma sej jih lahko sklopiš, če nočeš, da drugi poslušajo….ja…sam pa ni potem tolk zabavno….

hmmmmmmmmmm..zakja pa mene potem si ne vzameš????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja………kako naj te vzamem………ko pa ne vem kje si???

Če bi vedela………bi pa k tebi prišla…………

New Report

Close