Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugica

Bugica

… no, dans dopoldne nisem mejla glih kej cajta pisat……

Te je blu lepu videt tud tebe v soboto…. hihi, opa… oba….. Zdej sem pa brala, da ima tvoj lubi rojstni dan…. teku de verjetnu zdej praznavasta….. hmmmm…… čin-čin še na mnoga leta M. szi T…. pa dost na dost otroških šulenčkov ;)))))))))))

….. alora, me je vprašu moj M. kolk sta vidva s tvojim M. stara….. pa sem rekla, da sta njegovih let…… pa je reku, da zgledasta 19……. pa sem mu razložila, da sta še frišno zalublena in teku….. da sta pač še taka razigrana…… midva pej sva kukr dva penzionista….. hihi…..

alora, lepu praznavejta še naprej…. ma rječ mu de mu anke jst voščm za njegov 19. rojstni dan……..

cmoka

M in M penzionista?
da ne krepam od smeha!Mulca frdamana…se bosta z nas norce brila!
Cmoka!
😉

Hm, komu ti tuki kej? … ne zastopim neč….

cmoka tudi tvoji S.

hihihihii a viš, potem pa v pezijo padeš……………………bo čas za spremmebo in poživitev……………helči, ne se šparat………

leta letijo - iščem stevardeso.....

Helči … tudi tebe in tvojega je bilo res lepo videt. Moram reči, da je bil prav lušten popoldan skupaj. :))))

Ja … včeri sva praznavala, ja … Ni bilo ne vem kako praznovanje … je blo bl klepete klapete szi prjatli … sam je blo luštno … Pol ob 1h zjutraj sva ostala končno sama, da sva se mal pocartala … poljubčkala … pomenla … … in … ups … je bila kar v šusi 1:30 … in jst sem mogla še prist v Gorico … … … :(((( … zdej mam pa glavo ku buč … od preveč skajenih cigaretkov … :((((((((((((((((((((((((((((

A da zgledava ku najstnika praviš … :)))))))))))))))))))))) … No … to je pa tako lepo slišat, da si mislt ne morš … :))))))) He he … še posebej bi bil kontent Sonči, ker sem ga včeri cel dan hecala, da je starina … :))))))) Ma ja … sej sva res ku dva otroka … ma kej ni fajn, to? :)))))))))))))))))))))))))))

Vidva pa … he he … Penzionista – pa kaj še!! Kje si še vidu penzioniste, ki se drajslajo okoli szi kuolom taku kot vidva … Juf … samo ko sta pravla kje vse sta se podila, me je že potilo … kaj šele da bi se jst odpravla …. :)))) Gremo raje szi našo Suzico … ;)))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))

No … kdaj bo naslednje “srečanje”? :))))))))))))))))))))

:-*************************************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

OJLA BGV…..

KAK SI DANESA????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zaljubljena do uh … …

…….. v Sončija!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close