Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vstal bom kasno.
In,da me ne zjeziš s kako novo tvojo abotnostjo(a sem si zmislil izraz,kaj?) že na tešče!!!
Prebral vse tvoje poste danes!Skrij se,ker te bom…..khmmmmmmmmmmmm……..kaj pa?
Pismo,te po nagi riti nabijem!Pošlji fotko,da bom vedel,a ima smisel roko matrat…..ker imam danes kar oteklo od kopanja čomp(prevod:krompirja).
Resno!!!!NE GA SRAT!!!!!!!!!!!!!!Izgubiš lahko vse!!!!!!!!!!!!
Na koncu ,še nas.

Hojla, če lahko, se bom jaz sedaj tudi kar tukaj zraven oglasil in podpisal!!!
Tudi moje mnenje je tako, Bugnavilea… In, saj vemo, možgani so takrat v razsulu, a ne smeš se tako pustiti… določenemu se boš morala odreči in to povsem… posvetiti se samo enemu!!! Ne smeš več delati tako… popustiti, oz. se pustiti… hmm, a me kdo kaj razume :))!? Mahhh… mislim, da je mishika tudi kar zadela!!!
No, pa sem reku, da se bom samo podpisal :)) … ker imam tudi ožuljeno roko od kopanja krompirja, pa še tako nekam čudno debel je :))))

Lp!

Srce moje …. … … sej bi si zaslužila ja eno po nagi riti … …

Se spomneš 2 meseca nazaj kako je bilo … ko mi je Sonči zmešal glavo … vendar ste mi vsi pravili “Drži se Miškota!” … … in jaz sem seveda naredila kontra … brez premisliti … instinktivno … bum … pustit Miškota … in hopa … takoj k drugemu … … … Budalo žensko!!!!! Kaj nej rečem drugega …

Zdej je čas, da se posvetim sama sebi … Za nobenega se še nisem odločila … Ne za enega ne za drugega … Oba imam resnično rada … ju ljubim … z obema mi je lepo … Vendar … … … enega je treba izbrat … Ravno včeraj sem rekla Sončiju … enega izberem in bom srečna … sej ne morem falit … Samo kur*c … ko pa ni tako lahko izbrat … Ko bi ju najraje ložil v mikser in ju zmešal … in potem da bi bila ena oseba … … … …

Eh …. … … zdej sem sama … Čeprav sta dva enkratna človeka tam zunaj, ki čakata na mojo odločitev …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi….samo nekaj……..ko si bila v tej dilemi za koga naj se odločiš… Sonček ali Miško………. Praviš, da smo vsi govorili, da se drži Miškota….
Zase mislim, da sem ti že takrat rekla, da navijam za Sončija…..

Samo toliko……v vednost………

CMOKA in upam, da si kolikor toliko O.K.

hihihiihi če jih boš zmiksala….bom pa jaz od mrtvih vstal………….bugi, daj da ti malo na dušico piham…………imam nekaj zate….samo ne vem…če mi dovoliš in če me boš potem ubogala..mogoče…

no čakam

c

leta letijo - iščem stevardeso.....

OK nisem … Recimo, da se držim … ker se morem … Ker bolj kot kdajkoli prej morem bit sedaj odločna … Zunaj trpita dva človeka … dva človeka, ki sta mi res zelo pri srcu … in za niju se moram pravilno odločiti … in seveda … zase … da bom srečna … Ker če ne bom srečna, ne bom mogla osrečiti nobenega drugega … … …

Navijanje za enega ali drugega … Ravno včeraj sem razmišljala o tem … koliko poslušati nasvete … V bistvu vi veste o vsej zadevi le toliko, kot sem jaz napisala … in seveda … le mojo varjanto … Ne poznate nobenega (oz. Sp in Helči “poznajo” Sončija) … in …

Moram se odločiti povsem sama … ker edino jaz vem kaj čutim in kaj je najbolje zame … Tu gor sicer napišem kaj me muči, da tudi spravim vse iz sebe, da ne tiščim not … in sem res vesela, ko vidim, da ste mi ob strani … ampak ne morete mi pomagati več kot toliko … Nobeden mi ne more …

JEBENA SITUACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Eh … Razo moj … … …. ko bi ti vedel koliko pihanja na dušo je zadnje dni … Sem postala že rahlo imuna … …

:-******

Lp, Bgv

hmmmmmm no bova videla…..če mi bo uspelo nekaj, kar ostalim ni………….hihiihihiiiih…….

samo hip in …………………………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Normalno je, da se ne more nobeden odločiti namesto tebe…. in normalno je, da vemo samo toliko, kolikor si nam ti pisala…. Realnost…to je pa drugo. In kaj naj ti rečem? Sej pravim…ne bom ti solila pameti in delila nasvetov….res je najbolje, da si vzameš čas….in dobro razmisliš in potem pri tej odločitvi ostaneš………..pa naj bo taka ali drugačna. Važno, da bo prav zate…. Eni ti rečemo tako, drugi drugače…. kaj je prav….to pa veš samo ti……. In normalno ne moreš nas poslušat…je pa res lepo, da veš, da imaš nekoga, ki ti stoji ob strani…pa čeprav te včasih malo prekurca…. Veš…včasih je dobro imeti take prijatelje, ki ti v fris povejo kaj si mislijo…. Ker to so tisti ta pravi prijatelji…. In ti si lahko samo srečna, da imaš toliko ljudi, ki ti stojijo ob strani…..tako ali drugače.

Pa srečno pri odločitvi!!!

CMOKA miška….

Hvala ti Zvezdi … tebi in vsem vam prijateljem … … … Ne vem kaj bi brez vas … …

Rada vas imam … Resnično vas imam rada vseh … :-**********

Lp, Bgv

New Report

Close