Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še dva tedna…

Še dva tedna…

Oh ja….še dva tedna….mogoče kakšen dan več….in potem se bom počasi poslovila od vas….za kar nekaj časa. Upam, da če se bomo medtem kje srečali…da se bomo še poznali…:))))) He, he, he….. Drugače pa….če boste kdajkoli imeli namen se srečat….da vam že zdaj povem….da slučajno ne pozabite name….he, he, he…… Če bo moj mali sonček pustil, da bom šla:))) He, he, he…… Torej…. Še nekaj dni vam bom “lomila jajca”:))) ….. potem pa………. by,by………….

CMOKCE

Eno prošnjo imam Stelči!
sam bi ti jo moral kako drugače posredovat.
;-)))

… SREČNA TI…. HIHI…

ALORA, SE MORAMO ŠE ZMENIT ZA TISTI NAJIN DRINK ALI DVA…. PA ZA TVOJO TANOVO MOBI ŠTEVILKO BI TE PROSILA, DA SE GA KAJ ČITAMO IN SLIŠIMO…

… IN ČE BOŠ POVEDALA, KO BO PRIJOKALNO NA SVET… VAJU ZNAMO PRIST ANKE POGLJEDAT… ;)))

ČMOKA

??? Kakšno prošnjo?

ooooooooo………..kolk bi pa bla tega vesela, da me bi prišli pogledat……vsaj tisti, ki smo se srečali zdej nazadnje……………. Ej….to bi blo pa res nekaj…..

Sam nekaj….če bo vse po sreči….ne grem v Š. ampak v P.

OOOOOOOOOOOO BOL BOŠ PA ČISTO BLIZU…..OPS……….

samo povabi……

zdaj pa nehat sexat in samo risanke gledat…….

a si dudike že nakupla….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bo šla na mail enkrat….je pač sprevržena…;-)))

A si mi pustil kaj v predalu???

Dudike…glih včeraj sem nekaj malega kupovala………………:))))

Bem razo………..a se me ti slučajno bojiš al kaj???

Stelči … nam boš manjkala … naša forumsa mamica …. :(((( … in da ne govorimo odlična sogovornica … :((((((((((((((((((((((((((((

Kdo si bo zdej zmišljeval zgodbice z mano???? :(((((((((((((

Kakorkoli … na vsako srečanje, ki ga bomo imeli, boš definitivno povabljena tudi ti … mankor govort … in če slučajno ne boš prišla … … … boš potrbovala zdravniško opravičilo … drgač … drgač ti bomo dali neopravičeno … … pol bo pa joj … … …

In res … ko bo ta mali privekal na svet … … takrat se moramo zbrat naša banda in ga prist pozdravit na naš način … … … …

Zdej pa ta dva tedna … … … gasa do kraja … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Vi kar pridte…….ampak da ne boste nardili kažina v bolnici:)))))) He, he, he…

Ma…meni je zdaj najbolj pomembno to, da se moj srček rodi zdrav…. ostalo bo pa že…………. Tudi če se rodi malo prej ali pa malo kasneje…. sam da bo zdravo…….. In če in ko bo vse O.K…. potem pa kar pridte…. pa ga bomo zapili…:)))) Hja….pravzaprav brez mene…ker če ne bo ubožček moj mali pijan….:)))))

CMOKCA Bugica in hvala za lepe besede……..

Ma ta mali bo itak zdrav … saj ne more da ne bi bil … s tako ljubečo in pozorno mamico … bo prišel iz bušija ves nasmejan … :))))))

No … … … dej mu enga cmoka v mojem imenu … pa enga cmoka še zate … :-****

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Praviš, da bo nasmejan??? Po moje bo pa tako zjal, da bo veselje:)))) Ampak ga bo potem tako luškano tolažil in crtat:))))))))))))))) A veš, da ga komaj čakam??? Oziroma jo čakam…..kar pač bo….. Ker sem si otročka vedno tako želela…………..

Bugi…….da ne bomo samo o meni……..kako je pa kaj s tabo? Je kaj bolje?

To pa ti verjamem, da ga komaj čakaš … … Že zase vem, kako bi bila srečna, če bi bilo kaj na poti … če bi imela seveda urejene “srčne zadeve” …

Kako je z mano? Eh … zdej se poskušam dat v mir … … in razmislit kaj in kako … Pogrešam tako enega kot drugega … full … Na nočni omarici imam sliko od obeh … in ne vem katero bi gledala … in gledam obe hkrati …

Ne vem … res ne vem, kaj naj naredim … Odločitev je tako težka … obenem pa tako lahko … saj vem, da bi bila lahko tako z enim kot z drugim srečna … … … … :((((

Mah … bo že čas povedal svoje …

LP, Bgv

hiiii ojla bugi………

je ljubav še vroča…………………

ps. imaš pa prav,,,,,, a zvezdica je ljubeča…….hhihih….a zato si nekateri tak želimo, ko bo dete ven prismejalo, bi pa nekateri noter radi…….ops……..

lp

Ma zdaj si obem povedala, da naj ti pustita čas?? Se ne boš z nobenim videla?

LUMP!!!! Neč si ne misli……..ti, ti, ti……………..!!!

Tako je … obema sem rekla, da rabim čas … … … in se nočem videvat z nobenim, ker potem me samo zmedeta … … … Čeprav … … po mojem ne eden ne drugi ne bosta zdržala … ampak … vsaj ni klicarjenja vsakodnevnega in pisanja SMS-ov in teh zadev, ki me samo medejo …

Lp, Bgv

Tako je prav……..vzemi si čas……..in dobro premisli……..važno, da boš srečna……….

EH … Razo … ljubav je … … … vroča vroča … … … :((((

Zvezdi je pa zlato bitjece … da veš … !!!! :)))

lp, Bgv

Točno tako … … … … Sam pisamo … veš kako težko se je odločiti …

V sredo popoldan sva bila s Sončkom cel popoldan skupaj … in je bil zadnji dan … pred pavzo … In bilo je tako strašno težko … Rekel mi je celo, da če bi le mogel, bi me najraje pustil, samo zato, da ne bi tako trpela, ko ve, da imam tako rada oba … in da je odločitev tako klinčevo težka … Samo me ni mogel pustit … ker me ima preveč rad … in me noče izgubit …

Ko sva se na koncu poslovila … me je močno objel … in nato me je hitro odrinil, se obrnil in odšel … … … ko je hodil proti avtu ni več mogel zadrževati solz … :((((((((((((

Grozno … grozno je bilo …

Lp, Bgv

Ma se mi prav smili, veš…. Ker je videt, da je full dober človek… res….

In povej mi…..nekaj sem zasledila o Miškotu….. Kaj je bilo z njim? A te je res kaj “maltretiral” al sem jaz narobe razumela? Ker (sicer na žalost) imam s tem nekaj izkušenj…. iz preteklih let…. ampak je bil en tretji tip….:(((((

heheheh…a lump….

saj ne sedaj……ampak počaki malček, ko boš spet vsa ….ops………

bova videla, koako se boš takrat uspela obraniti…hiihihi

zvezdika, zakaj pa te vsi tak hvalijo…..kakor da ne bi tega vedel…..hihiih

a si tisto nujo prejšnji dan rešila???????

lp

Ma z miškotom so bile čudne zadeve … Če povem na kratko … prvih 6 mesecev je bilo kot bi preživljala pravljico … bilo mi je še lepše kot sedaj s Sončijem … Potem sva tako eden kot drugi naredila par napak … in sva se zaprla vase … Nisva se več mogla pogovarjat … in tudi če sva se kdaj … glavn stvari so bile še vedno noter … Nekako sva se bala eden drugega … in si zapirala pot eden do drugega … In medtem, ko je najina odkritost in prijateljstvo umiralo … je ljubezen samo naraščala … Vendar težko je biti tako skupaj … ko se imaš na smrt rad … ko se na smrt ljubiš … vendar ne veš več kaj narediti, da bi bil skupaj srečen … nisva se znala več smejat skupaj .. nisva več uživala v družbi eden drugega … in iz tega so izvirali vsi problemi med nama … Nevede sva delala stvari drugemu, samo da bi ga prizadela … ker sva imela v sebi toliko jeze in tako razočaranje …

Od tu psihično martretiranje … in parkrat, ko sva se skregala … sem postala čisto histerična … in sem tako zjala na njega in ga žalila in to … da je popustil … in je padla klofuta … ki je verjetno bolj bolela njega kot mene … … … :((((((

Postala sva totalne razvaline … in ni bilo moč več it naprej …

Sedaj … … … jeza se je umirila … videla sva, kaj naju je pripeljalo do tega … in sedaj … ja … sedaj se lahko pogovarjava kot najboljša prijatelja … in si poveva tudi stvari, ki lahko drugega užalijo ali razžalostijo … vendar sva vsaj iskrena … … … in ljubezen je močna … je resnično močna … :((((

Lp, Bgv

bugi………………spet ne vem kdo te meša…. a jaz???

New Report

Close