PUPE STE TRAPASTE….
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
…namerno sem uporabil najmilejšo besedo, da vas ne bi preveč užalil (saj veste kak vas mam rad…hihihi)….se pravi : tarapaste ste, ker jemljete anti-bebi pilule in tako zastrupljate svoje telo in kvarite hormonsko ravnotežje , pa čeprav bi vse to zlahka rešile tako, da : NAJ VAS DEC UPORABLJA KONDOM!…NE VEM, steras tako neumne, da ne razumete, da decu nui mar za vaše zdravje..važno mu je samo , da ga namoči in potem sse mu jebe za vas in vaše probleme
Če to delate zaradi vašega užitka, ne lažite, ker prekleto dobro vemo, da skoraj ne občutite razliko: penis s ali brez kondoma; …..ZATO pravim, da ste trapaste, ker vam zdravje ni važnejše od decevega užitka..ker samo dec ima večji užitek, če je brez gumice…hihihi
Na vse povedano, mi je samo jasno, da to počnete samo zaradi dedcev, ker v bistvu želite biti podrejene in odvisne od sexa…hihihi
no pupe……
Razo … je videt, da nisi ženska … :))))))
DA NI RAZLIKE Z ALI BREZ GUMICE?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa še kakšna razlika je … … … A misliš, da bi čene jemala tiste trapaste tablete … ki jih stalno pozabim jemat by the way … ki mi totalno jebejo telesno ravnovesje … … …
Ma kaj čem druzga, če je pa sex s kondomom totalna beda … Pa niti pod razno ne dalm to za dedca … ampak zase …
V življenju sem le dvakrat sexala s kondomom … Enkrat z Miškotom, zaradi nekih zdravstvenih težav … je bila nuja … … … poden od podna … … in enkrat sedaj z Sončkom … še na začetku … ko nisem bila še na tabletah … … bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak … Ni šans … se ne grem jaz tega … Mankor pod točko razno … :((((
Tko … odkrit odgovor … Saj si to hotel, a ne? :))) ;)))
:-****
Lp, Bgv