Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KONČNO!!!!!!!!!!

KONČNO!!!!!!!!!!

Ponoči me zbudi neko šumenje in se sprašujem … le kaj bi to bilo? Na pol v snu na pol zbujena, še z zaprtimi očmi, napnem ušesa in poskušam ugotovit, kaj je ta šum, ki je prihajal od zunaj … Ne vem ali je bilo zato, ker sem še napol spala ali zato, ker sem bila rahlo zmedena … vendar nisem takoj ugotovila … da …

… ZUNAJ DEŽUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kmalu zatem me je zmrazilo in sem se celo pogrnila z tanko plahtico … in tako lepo sem spala do jutra, ko je zazvonila budilka na telefonu … in ko sem pogledala skozi okno in videla, da zunaj še vedno vztrajno dežuje … …

A ni fino, ko se da dihat … … … ko imaš odprto okno in pride v pisarno svež zrak … Kok je fajn, ko ni treba več zapirat rolete, okna, … da ne bi prišla vročina not … in ni treba užigat tistega klinčevega ventilatorja, ki ni ohladil nič … samo oči sem si prehladila zaradi njega …

Kako je fino po dolgem času spet zadihat na polna pljuča, brez strahu, da ti eksplodirajo … …

Ja ja … dobrodošel dež … … … Smo te čakali toliko časa!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

CMOKA Bugi………se popolnoma strinjam s tabo…. Meni še kako prav pride takle dežek……..ko mi je pa zadnje čase tako vroče……….:)))

P.S. Eno vprašanje…Ali mogoče veš, katere trgovine so ob sredah v Italiji zaprte???

Ob sredah? Bah .. veš da ti ne znam povedat … Toliko časa že nisem bila v Italiji po nakupih, da se ne spomnem več nič … Zdi se mi pa, da imajo zaprto ob ponedeljkih … a ni nekaj takega?? Res ne vem …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma ja……nekaj imajo zaprto ob ponedeljkih, nekaj pa ob sredah. Ma če se ne motim, so ob sredah popoldan zaprte samo jestvine….

Kako si kaj drugače?

Hm … … .. možno možno … ne vem …

Kako sem drugače? Hm … določene stvari so super … tako da boljše skoraj ne bi mogle bit … druge stvari so čist v pi*di, tako da slabše skoraj ne bi mogle bit …

Nekako začenjajo prihajat določene resnice do mene … … … … ma ne bi o tem zdej …

Drugače pa splošno počutje kar v redu … :)))

Lp, Bgv

Je padla že kocka?

Kocka je padla ja … samo sem izvedela na Sončkov račun par takih stvari, ki niso niti malo lepe … … … :((((

Lp, Bgv

??? Ma si se odločila potem na podlagi tega, kar si slišala?

Ne … odločila sem se glede na moja čustva in želje …

Lp, Bgv

Poveš?

Ziher je en z motorjem.

To pa itak:)))))

kako kaj s tabo??? Kravce, prašički, pa to???

Eh krave so se kr bik pa mi je usu.Dons bomo otavo spravljali.Prides?

A nimate dežka?

Ja sem pozabila grem pokrit kupcke.cau.

Raje ne … … predvsem pa morem prej te informacije preverit … hočem slišat iz njegovih ust .. čeprav … ne vem če mu lahko sploh še verjamem … … …

Lp, Bgv

Po moje…….čeprav si zvedela za to od S….si se odločila za M. Je tako?

Za M. sem se odločila še preden sem zvedela te stvari od S. … Samo so me te stvari od S. precej pretresle … … … Ko misliš, da poznaš človeka … in da je ta 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} iskren do tebe .. … … ugotoviš, da še zdaleč ni tak, kot si mislil, da je … :((((

In jaz sem tudi ena velika naivna budala ….

Lp, Bgv

Si mu že povedala? M…mislim?

Z M-jem sva zadnje dni precej skupaj …. in seveda ve vse … … … Zdaj moram edino zbrati pogum in povedat S-ju … in se soočit z njim …

Lp, Bgv

Sorry Bugnavilea, da se vmešavam v debato. Tvojo zgodbo spremljam že dolg časa, čeprav se ne oglašam tu gor in, ko si napisala, da te je ta novi začel nekaj pecat, se mi je vse zdelo malo sumljivo. Potem, ko si pisala, da si Miškota pustila in začela z njim, se mi je zdelo, da nisi naredila prav in jaz sem ves čas držala bolj z Miškotom. Tko no, da povem, meni se je vseskozi zdelo, da bi morebiti lahko šlo za kakšno stavo. Al pa ne, mogoč pa v temo brcam.
kakorkoli, želim ti, da rešiš tole zadevo in se končno ustališ. Lep pozdrav od Eve.

Sorry Bugnavilea, da se vmešavam v debato. Tvojo zgodbo spremljam že dolg časa, čeprav se ne oglašam tu gor in, ko si napisala, da te je ta novi začel nekaj pecat, se mi je vse zdelo malo sumljivo. Potem, ko si pisala, da si Miškota pustila in začela z njim, se mi je zdelo, da nisi naredila prav in jaz sem ves čas držala bolj z Miškotom. Tko no, da povem, meni se je vseskozi zdelo, da bi morebiti lahko šlo za kakšno stavo. Al pa ne, mogoč pa v temo brcam.
kakorkoli, želim ti, da rešiš tole zadevo in se končno ustališ. Lep pozdrav od Eve.

Draga Eva … hvala ti za lepe želje … Tudi sama si želim, da bi se moje življenje končno ustalilo … da bi začelo teči po normalni poti … … …

Naj ti pa povem, da ne gre za stavo … ampak za velike probleme, ki jih ima ta “novi” fant … velike probleme sam s sabo … za kar se mi po svoje tudi smili … vendar imam občutek (če je polovica govoric resničnih), da me je grdo izrabil … … … :((((( … vendar žal bom lahko imela tudi posledice … kar pa srčno upam, da ni res … … …

Še enkrat hvala ti za spodbudne besede … čeprav … … … za vse kar se je zgodilo sem si večinoma sama kriva … ker sem naivna in ravnam preveč impulsivno … :(((( … Le kdaj me bo izučilo????

lp, Bgv

ojla bugi….

sprašuješ: -****:(((( … Le kdaj me bo izučilo????

hihihi mogoče pa čakaš na mene…..haha

mi pa reci…….a si še strapana, da komaj dihaš….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo … … … mogoče pa res čakam nate … nikoli se ne ve … :))) ;)))

Sem pa še vedno strapana ja … samo tokrat poskušam vklopiti tudi možgančke … in recimo, da mi na trenutke kar uspe … :)))

Lp, Bgv

New Report

Close