Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mucke in mucki, tičke in tički

mucke in mucki, tičke in tički

….. ste za, da se ga vidmo kej hmali?

recimo ta teden?

primorci al pa vsi slovenci?

bodte zaaaaaaaaaaaaaa.

cmoka

Jaz sem za … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A na račun tvojga rojstnega dneva al kako?:)))))))))))))) Da se ga bo pilo????

Jaz bom kar dva deci belga……………………………………………(mlekca….:))))

okej…. 2 je bulš ku 1 sama….

alora, datum in kraj………..

že čakam…….. :)))))))))

ne ne, kar taku………. vas vse greškam……. pa prej ku se šola začne, pa prej ku ti rodiš….. etc……………

cmoka

ps: častim pa lahko, ni blema………. hihi

Hm … mogoče četrtek? Jutri jaz ne morem … v sredo je ta dolg šiht … Četrtek bi bil glih prov … Ura … hm … enkrat prot večer … kaka 20:00 do 21:00 … plac pa … uh … nej se pa še kdo drug mal javi …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ufffffffffffff… a tička bi rada videla?????????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma sej sem se samo hecala:)))))))))))))))))))))))))

Koga pa najbolj greškaš???? No………….????????????

TI PA TIHO BODI, KER NIMAŠ JAJC, DA BI SE PRIKAZAL!!!!!!!!!!!:))))

…prvič, ko smo se Helči, BGV in Stelčika dogovarjale, da se srečamo…. Kar naenkrat smo bili štirje, nato pet, pa šest….na koncu pa…če se ne motim sedem………. Koliko pa nas bo sedaj??? In upam, če se že srečamo, da bo kje bolj na našem koncu…………:))))

aha, tvojga! hihih….

BA BOŠ PRINESEL POKAZAT?

NAJBOLJ GREŠKAM TAKO VESELO VZDUŠJE………

…….. IN VSE OSEBE PO VRSTI……….. KAJ SI MISLILA, DA KOGA PREFERIRAM? NO, ČE BI BILO TAKO, BI SE ZMENILA Z NJIM/NJO NA 4 UČKE…. HIHI….

PAPA

Jst bi predlagala kar pivnico v Ajdovščini … pa zraven naročimo še eno pizzo … a?

Drugače je pa tudi v Sladolednem vrtu v redu … …

lp, Bgv

Hop cefizelj, pa te mam:))))))))))))) he, he, he…………….

Sam je blo pa res lepo ja……….edino malo me je v noge zeblo takrat…. Ampak zdaj, pri tej vročini…….ne bi blo več tega problema…………..

Hja……..sej pivnica ni glih tolk slaba……….sam veliko takih tičkov, ki jih jaz poznam………..(službeno)…….je tam……. Pa jih ne bi rada gledala.

Upam, da me razumeš kaj mislim………

Ja ja … zastopim … pol pa lahko gremo res v Sladoledni vrt … ali pa če poznate vidve s Helči kak tak fajn plac …

Lp, Bgv

Zvečer pride sladoledni vrt kar poln……….no ja, mogoče vikendih do fula, med tednom pa manj……… Drugače pa bo treba kaj za razmislit…….

Ampak verjetno bi bilo dobro, da je kje na prostem kaj?

MENI JE VSEENO…… SAM ZNA BIT KAKO SMOTANO VREME…. POTEM JE TREBA PA ISKAT NOVO LOKACIJO……..

AJA, SEM PA ZA SREDO AL PA ČETRTEK…… VSEENO, SAMO DA VAS VIDIM……..

PAPA

V sredo jaz ne bi………… Saj lahko tudi drugi teden, če ta teden ne bo noben dan pravi……….

RAZBOJNIKA PA VERJETNO NE BI BILO…….. AL KAJ SI HOTLA REČT?

MU BOM PA KEJ OMENLA… NI BLEMA…. HIHI…

ČAUČI

Mi smo bili velikokrat v Sladolednem vrtu in smo zmeraj dobili plac … Je pa res, da je vse odvisno od dneva … Lahko pridemo tja in bo polno … al pa pridemo tja in bo prazno ..

je pa tudi res to kar pravi Helči … vreme zna mal zaj*bat situacijo … … …

Ne vem … A poznata vidve še kak drugi fajn plac v vaši okolici?

Lp, Bgv

hihi prvi bom jaz,kajne….

??? Jaz sem se hecala……………ti pa izdala:)))))))))))))))))) He, he, he…..

Več kot nas bo…..bolje bo……… Je tako?

hhhhaaa a jajčka te zanimajo…..sem mislil, da nekaj drzga…haaa

kdaj pa si videla nazadne takšna friška..nova…poželjiva..hihiihi

Ma ja………sej placi so……… zna pa bit vreme res problem……..tako da se bomo morali zmenit v primeru dežja in sonca.

Bomo kaj s Helči pogruntale………..

New Report

Close