Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srce …

Srce …

… kar sem ti obljubila sem naredila … … … Poglej v ladlček … ;))))

Sam … čez en cajt … Saj veš, da ima dolgo lajtngo … :)))))))))))))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hmmmmm…a misliš to resno???????????hihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

si to meslila na mene :::))))???
hahahahahaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

NIČ NI…. HIHI….
LE KAM TI POSLALA TISTO SI?
HIHI

Hm draga!
Bom odkrit!Ni slabo,vendar se mi bolj dopadeš v kuštravi verziji.Tu mi zgledaš kot kaka….italijanka(?) mogoče!
Ma,glavno da si ti zadovoljna!Cmoka Srce!And thx!!!!
:-)))))

OOOOOOOOO, ŠE MENI FRIZURCO…………DA NE BOM ČAKALA DO JUTREEEEEEEEE……….

Kje se zdej dobite in kdaj?
Sp

He he …. kot italijanka … :)))))))))))))))))))))

No … ma sej ne se bat … Drugi teden bom verjetno spet v kuštravi verziji … :)))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Smrtno resno … :)))))) ;)))))))

Lp, Bgv

Ehm … ma niti ne Stumpi … :(((( Drugič … ;))) :)))))

Lp, Bgv

Pokuki v ladlc … :))))))))))))

Lp, Bgv

To!Mi deluješ bolj bugijevsko in fensi!
Cmokija…če ga češ?
😉

Bugijevsko …. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he he … ma ja … vsake toliko morem met tut mal bolj urejeno frizuro … ne pa vse tisti zricolano in skuštrano … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Če čem cmoka??????????????????? Kako si sploh drzneš podvomit v to???!!!!!

:-********************************************************

lp, Bgv

Zdej sem se spomnu!Me spominjaš na eno voditeljico z RAI….sam ne vem več,kako se piše!
Ja!Njej si podobna!

Hm … me prav zanima katera je ta voditeljica … … … hm hm … Morem mal več RAI gledat …

Lp, Bgv

OOOOO HVALČI…….

LEPKANA SI

Mislim,da ji je ime Ambra?

:))))))))))))) Ja … no … Kot bi reku SP … kot italijanka … :))))

Lp, Bgv

Ambra Angiolini???????????????? Ma sej ona ni na RAI?

Lp, Bgv

Ja!ta!Saj ni važno kje je….sam njej si podobna!

To so mi nekoč že rekli, da sem ji podobna, ja … 🙂

Lp, Bgv

ne, dosti dosti lepša si kot italijanke!!!!!!!

ampak jst ne smem preveč komenitrat…. hihi….

:)))))))))))))) Ehm … zdej mi je pa kar mal nerodno ratal … :))))) … sem nekako rusa ku rak … :))))))))))))))))))))))

No … hvala no … :)))) … kaj naj rečem …

Lp, Bgv

smrkkkkkkk,smrkkk…………………))))…..

KDAJ DRUGIČ ?????))))????

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ja nič!Pripelji jo sabo na trojčka…pa bo!
😉

New Report

Close