Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bom pa tu!Prasica!

Bom pa tu!Prasica!

Skori pol ure sem skušal ono prasico zakurblat…………………….pa me ne jebe!!!!!!

Jaz bom to kosilnico razstrelu!!!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
:-(((((

Ma kej se nisi že včeri matru z njo?

A ti pridem pomagat? :))))))))))))) ;)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne pale se sve natebe….hehehehehehe vem boli a najbolje je sprejeti dejstvo!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ma prej bi lezbuljo pripravu,da gre fukat z mano….kot ta stroj butasti!Vsakič ista pesem!
Pravzaprav me spominja na eno žensko(ni važno katero):Se moraš matrat in matrat okrog nje,ko pa vžge….se pa ustavit noče!
😉

Hm hm hm hm … ja ja … vem kako to zgleda … :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A kad upali…….pol pa predee,kot MUCA!!!!!!!!
kako si Muca?A si sploh še živa?A je že spet tvoj cajt? ;-))))

JEBEŠ OSTALE………………..hahahhaha

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak … kaki gravž … … … :((((

Kar je preveč je pa preveč .. … … :(((((((((((((((((((((((((((((((

Sam to more bit računalniška obdelava … Ni šans, da je to ustvarila mati narava … ali pa se je zelo zelo grdo poigrala s temi pupcami … :(((

Lp, Bgv

no no bugi…ne bit nevoščljiva…………………hihihihi

glerdam čez okno in me meče……hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kaj grdo!Kako moreš lepoto zmerjat z grdoto?!
Grrrrrrrrrrr!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
😉

Razo frend!
A bi bil ti moj osebni veterinar?
;-)))

Kaj s vidu!?Hitro povej…kr je ziher tud neki za moje oči!
😉

Srce … ma to je pa ja mal preveč, noooooo … Uh … malo občutka za estetiko, fantje … prooooosim … :(((

Lp, Bgv

Čaki…kako pa že tvoji zgledajo..sam tolk,da bom lahko primerjal,pa se lažje odločil….
;-)))))

Ehm … … … … srce … … … … … NE bom niti odgovarjala na to … :))))

Lp, Bgv

Saj ni treba odgovarjat….basta da pošlješ…;-))))

Ha ha ha ha ha … kok si smešen … :))))))))))))))

Lp, Bgv

… Polde :)))
Danes ni dan za delat !

Nikita cinga nogico in komaj čaka na “time out” 😉

🙁

Nč nosa dol zdej … … … … … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
Že veš sam zakaj … ;)))) :)))

Lp, Bgv

Ma ja…pomoje sam nekej kreše pa slabo kiha…:))))

Moj cajt je zmerej,pr meni pali neglede na mašino in znamko…kapiš?
In to brez bencina…hahahahaha

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pridi mene cingat!Pol bova skupaj lahko prej kaj ušpičila!
Cmoka Niki!Zmasirana!;-)))

Eh,frustracije pač!
🙁

Ja ja ja … … … … Mal poglej po računalniku … pobrskaj … pa mislim, da boš prec boljše volje … ;)))) :))))

Lp, Bgv

Kaj je tukaj gravž.?..bi mogla bit moški,da bi te prašala a vseeno..a ti nimaš takih?…..

To je tisto pravo,no men se nič čudnega ne zdi….je pa seveda slika napravljena v pravem stadiju..hehehe

konkretno oprijemljivo,da se vidi…i da paše,genal za………..in zame je po pravicih vse drugo gravž….sory….a tak je to!

Skromno žensko mnenje……od navadne ženske seveda… pa brez zamere…

New Report

Close