Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIKITKA

NIKITKA

ČAKAM TE,TE ČAKAM…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Dočakam jo pa jaz!
;-))))

hehehh no bova videla…kdo se bo pa poslovil…..hihi

sprevržko kaj če bi si midva ene nove friške omislila…..

lp

Pismo maš prav!
te so že malo izpete!
a nardiva kažin tu….pa nama primož nov forum odpre…pa nove frišne putke noter zvabiva?
😉

Če z nami “ta starimi” nista znala..bosta pa z novimi..jao..jao..no edino s kaksnimi mladenkami..naivnimi..poskusta..hihi..ampak vrnitve ni;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Vrnitve?kam pa?
A tam od kjer sva hotela zbežat?
jej,jej….pa saj si moja žabi no!
🙂

frišne putke………………………….uf ti boga….kak b jih štimala…….pa še čist bi naju pomladile…

gledam pupe, zagorele, potrebne kako iščejo in komaj čakajo, da jih en ornk dec-kot sva midva- mal na*****…hiihihih

sprevržko, mater se mi že dviga……hahah

Aha..sedaj pa tvoja..prej pa kažin..pa kaj še vem kaj,haha..ma saj vem, da sem tvoja…pa cetudi naredis kriz..tam nekje..hihi..grem jaz mal papat..da ne bom vec neumnosti pisala..poljubcek..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne rečt dvakrat…čeprav bodo zdej te ta stare…kr so bolj za župco primerne…zagnale vik in krik!
😉

saj imaš prav – stara koka – dobra supa.
Samo iz starega petelina pa še župce ni mogoče kvalitetne skuhati.
:-)))))))

So pa zato dobra stegenca za popapat!
😉

takega zateglega in iztrošenega mesa še pes ne povoha – pa če je z rodovnikom ali pa brez (beri, Afrodita, nate leti!)…:-))))))))

Čaki ,čaki vrabc!Ko bo tvoja (bivša moja) zver pogruntala,da imaš fajn stegenca…….bo zagrizla vanje!
😉

ker ne bo zadovoljen z majhnim….:-)))
Ga bom naučila, da bo nate počakal.

Kaj pa če za štih probo moža proba?
Bo v redu?
😉

tam pa ne bo kaj prida za obirati, saj ga poznaš….. Menda mu pa ja privoščiš kaj več kot pa kup kosti, a?! :-)))))))

Pol naj pa tistega debelega carinarja na Holmecu požre!
😉

New Report

Close