Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jao..jao..kaksne besede..hihi

Jao..jao..kaksne besede..hihi

Ej Helcika moja..pa Sp..le kdo vaju dons tko kuri..sonce ocitno ne..jao..jao..sta pa napisala par ornk..besedk;))..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

HMMMMMMMMM JEST BI PA S TABO POČEL PAR ORK STAVRI………….

ti napišem samo za tvoje očke…hihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Opa..dobila tvoj mejlcek..jao..jao..hihi..ampak to je pa ornk hot-hot..pa se ne bojis, da bos omagal;))..no pa pejva..Bled caka..je ze cajt…sem ze potrebna…lizanja…

dobrega sladoleda…in sprehoda s teboj..pa vse kar zraven pase;))..sibajva !!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

O Pussy!Kako si?
😉

Ooo..si kosil..z uno..kako si jo ze imenoval…hihi..pridi ti jaz posodim uno..ko bos gor cical pa uzival..ona bo pa kosila..poljubcek dragec…ne se jezit no..saj je lep dan..vroce..;))!

mater a sem se zmotil, pa narobe meil poslal…..uffffffffffffff….

čaki mal…………………ne bodi tak hitra………”hitrost” je privilegij moških…hihiihihi…mapka nič zato, bova pa počasi ……..

sonči, sam znam neki novega………a si za to?????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ups?Kosil al kosil(ni apostrofov,mater!)?
te cmokam….pa…………..CENZURA………………………tudi!
😉

Ej..nehaj..ne tam..hihi

mejl..si poslal taprav meni namenjen..pa ne zgovarjaj se zdaj..hihi..in novo..le kaj bi bilo se novega..ko ze vse poznava..ko je ni stvari, da je ni;))..no bova videla..jaz ze odhajam..tebi na proti…papa

Ti pa ne mene tam…me žgačka,hihihihi….
😉

New Report

Close