Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro …

Dobro jutro …

… dragi moji prijateji in prijateljice forumaškoti … :)))))))))))))))))))))))))

A ste kaj dobre volje? Jaz sem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull dobre volje … oz. kar prekipevam od dobre volje … kar letim po zraku, tja do neba … oooooo … kako lepo nebo je danes zjutraj … … mmmmmm … in kako prijetno hladno je … iiiiiiiiiiiiiiii … … …

No … povejte no … a je blo občutit včeraj Mars? Mater ga je blo pri meni občutit … Uffa. Nikoli nisem verjela v te zadeve … sam včeraj … uh joj … ja ja … … … jebat ga … planeti imajo res močen vpliv … :))))))))))))))))))))))))

Dobro jutroooooooooooooooo deloooooooooovni ljuuuudjeeeee … (to pesemco sem slišala danes zjutraj in mi kar ne gre iz glave) :)))))))

No …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ojla bugika……..

malo pozno vstajaš…mi smo vrgli že eno rundo…hhihihi

sam da mi ne boš sedaj ko si prebrala še ti začela divjat………

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pozno vstajam? Hm … dragi moj Razo … ko bi ti vedel kako težko sem danes vstala … … Mater ej … nisem več navajena tako pozno hodit spat …

Postajam stara … ni kej … :(((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hihi a te kosti pol tud bolijo….no imaš srečo, da imaš vsaj eno “kost” manj…hahah

bugi……..zakaj pa te niso pustili spančkat….

Kosti … hm … zdej ko pomislim … ja … me bolijo … pa kolenca imam rahlo obtolčena … … Hm hm hm … opaaaaa … kaj bo zdej to. Najboljše, da grem kar na bolniško … :)))))))))))))))))

Zakaj me niso pustili (me ni pustil) spat? Hm … … … hi hi hi

Lp, Bgv

oh a kolenca je bubajo…….

sory sem mislil, da si kaj bolj pregrešnega delala, ne pa da si bila klečala v Kapeli in se opravičevala…hihihi

eh bugi …..

Ja ja … to je blo, ja … v kapelci (ehm … kaj je že to???) … :))))))))))))))

Cmoka, Razko moj moj … :-****

Lp, Bgv

Jebat Mars!Je predaleč!Tisto…je bilo na dosegu roke..pardon tiča!
In sva se midva s prijatlom pač odločila raziskat(ponovno) tisto votlino.Pa vsakič se kaj novega najde notri………………..;-)))
Cmoka Bugi!A se tud tebi,tko kot Helči? 😉

Huh … srce … … … se mi se mi … tko ku Hely … sam da … iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaa … … … … .Neč ne bom rekla … :)))))))))))))

Lp, Bgv

Mene pa danes res dobesedno boli k.,tolk sem se!
;-)))

Ehm … … verjemi, da te razuuuuuuuuuuuuuumem … ker mene tudi boli p. … :))))))))

Blo je noooooooooooooooooooooooorooooooooooooooooooooooo …

Lp, Bgv

A lahko moj razboleti k. pogleda tvojo oteklo p.?
😉

reve ne upasta napisat……

zakaj tebe frend boli:…… k………ibla
in tebe lubika boli : p………….rstek

no si drzneta nam pocedit sline…hihihi

Zato,ker mi je tist p. meni take užitke naredu!!!
Si kontent?
;-)))

si si…..

samo tale najina bugi…preveč se napreza..potem je pa midva morva hladit…..

čuj kaj je zdaj…….a moraš še garat..

Bugi je tko fejst deklica,da se tebi niti v sanjah ne more zdet! ;-))))
In ima tako……………..CENZURA………………………!!!!!mnjam!!!!
Zdaj sem dva dni doma…pol bomo pa videli…..garanja pa ziher ne bo več…sezona gre h koncu..:-(

hihihi no ti dam še mal garanja…da ne boš preveč lenaril….

napni žilce in klik na

jest bi tudi…alora..

Ne ne … raje ne … ;)))) :))))))

Lp, Bgv

kakšen fejst………………………………….

fotelj ima!!!!!
😉

New Report

Close