Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No … pa je mimo …

No … pa je mimo …

Včeraj sem mislila, da me raznese … vam povem odkrito … Odločitev, da se dobimo, je padla tako hitro, da nisem bila pripravljena … in v bistvu nisem niti vedela kaj in kako se soočit s Sončkom …

In kako je bilo? Najprej je Miško šel k njemu, da se pomeni, da bi se dobili zvečer in da tudi onadva razčistita določene stvari … in od tam me kličeta, češ da naj mu povem še jaz direktno, da je he konec ali nekaj takega. Ok … se zmenimo za zvečer … … …

Čez eno uro dobim SMS od Sončka, da ne more prist in da če hočem svoje stvari nazaj, da se zmenimo za jutri ali pa naj si jih pridem iskat zvečer gor. Dajal mi je občutek, da je strašno užaljen … kar je bilo tudi razumljivo.

No … potem zvečer res … greva z Miškotom gor … in … ah … moški. :((( Začela sta se nekaj napadat in jaz skoraj nisem mogla prist do besede. Vseeno sem povedala Sončku par stvari … vendar še zdaleč nisva razčistila vse zadeve … ker tako ali tako je zanikal vse, kar se govori na njegov račun.

Kakorkoli … … … potem ko smo si zmetali stvari eden drugemu se je Sončko pobral in šel v hišo … midva pa naprej … … …

Mislim, da stvar še ni končana … … … Bomo videli … samo odvalil se mi je en težek kamen iz srca … to pa ja …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

HMMMMMMMMM…..ane kak te život jebe……

ti bi bila pa rada samo srečno zaljubljena…pa se vedno najde nekdo ki ti teži……hihiih

bugi živiš pa pestro…….pa četudi zvečer ni bilo sexa..hahah

lepo razburkano življenje še naprej

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bugi…..Hm……..Pa si vprašala Sončka za vse tiste stvari….tiste mislim….”ta hude”??? Kakšen izraz je imel na obrazu, ko je slišal to vprašanje??? In potem….se pravi…..da niste dokončno razčistili??? Sonček je pobral šila in kopita in šel v hišo……vidva pa svojo pot……. Mislim……kako ste se razšli? Brez podrava? Kar tako….on po svoje…..vidva po svoje……..???

Kako se počutiš sedaj??

CMOKA

Vprašala sem ga glede tistih stvari … Seveda je zanikal … ampak ni povedal nič konkretnega v svoj bran. Tej zadevi mislim še prist do dna … Razčistili nismo kaj dosti … … tudi on je rekel, da pač tukaj se konča … niti ni bilo moč govoriti z njim včeraj. Razmišljam o tem, da bi mu napisala pismo, kjer bi mu povedala vse kar mu imam za povedat … ker verjetno na štiri oči se ne bomo nikoli več dobili.

Kako smo se razšli? Tako kot sem povedala … Ker pogovor ni vodil nikamor … med fantoma se je začelo že samo neko obtoževanje brez pravega razloga … in takrat se je potem Sonči pobral in šel v hišo … midva pa v avto in naprej … Pozdravil nas je … na nek način … Rekel je, da naj se imava rada in da upa, da bova srečna, ker … češ da si jaz to zaslužim, ker sem fajn punca … in pol je šel …

Kako se počutim? Žal mi je za Sončka … Hotela sem se pogovoriti z njim in mu pomagati, ker fant na žalost ima veliko problemov sam s sabo … HOtela sem mu dati par napotkov, kako dobiti pravo ljubezen … Vendar žal ni bilo tako … … … Drugače pa … sem srečna … Z Miškotom se toliko pogovarjava in si praviva stvari, ki so naju mučila vsa ta leta kar sva bila skupaj … ki smo jih držala noter v sebi zato, ker sva se bala prizadeti drugega … a smo s tem naredila sao še slabše …

Tako lepo je biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odkrit z osebo, ki jo ljubiš …ko se ti ni treba pretvarjat v nobeni stvari.

Ma ja … … bomo videli kako se bo razpletla vsa ta zadeva … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Živim pestro, ja … … pa mi gre vse to že rahlo v nos … :(((

Ma ja … … jst bolj upam, da bom živela umirjeno zaljubljeno življenje naprej … ;))) :)))

Lp, Bgv

Lepo, da se sedaj vsaj vidva z Miškotom odkrito pogovorita… Ker to full veliko pomeni. Tudi moj je full stvari držal v sebi….in mogoče še vedno preveč stvari tišči v sebi, ampak je veliko bolje kot je bilo, čeprav moram dostikrat dobesedno vlečt iz njega, če vidim, da je kaj narobe…da mi pove. Ampak imaš prav…človek se potem veliko lažje počuti, ko si poveš, zaupaš stvari, ki te mučijo…

Bugi……le pogumno naprej.

CMOKA

Hvala, Stelči … … :)))

lp, Bgv

A se boš že enkrat parkirala?

Bomo vidli … Zaenkrat sem pustila mašino še prižgano … … … Če bo ta parkirni plac ta pravi, se bom parkirala … Sam ta mi je pa fejst všeč … ja ja …

Cmoka frend …

Lp, Bgv

New Report

Close