Nezno,cudovito…
Jutro vam zelim! Pomislimo na kaj lepega, naredimo kaj za svojo in njihovo duso, bodimo srecni, da smo to kar smo, zadovoljni s tem kar imamo in predvsem radi se imejmo, prvo sami sebe in nato se vse ostale!!! Kletka -gmajnica danes vas bom en mal cartala…no ce, oziroma ,ko bo cas dopuscal.
Zacnimo z tuskom…naj kapljice predramijo prav vsak nas koticek..naj tudi en mal ponagajajo, da se telo napne…joj..pase…in nato smuk u kaj zapeljivega, da nas naredi se bolj samozavestne, srecne, popolne…in kaj sledi..ja kofi…zajtrk…in potem gremo…u lep sobotni dan!!
Popam poljubcek..tebi Helcka..in srecno pot..brez guzvice…ostalim pa..tam kjer ste…uzivajmo!!
Hm!Čisto sem zamutil!Sploh nisem šel po tvojem redosledu.
Prvo sem nate pomislil….potem,da moram na streho popravljat razdejanje….potem na opustošeni vrt….stuširal sem se pa šele zdaj!
Narobe svet!
Zdaj bom pa nase pomislil in šel bušček napolnit,da bom do večera zdržal v službi.
Cmoka frendica!RTM!
;-)))))
Le cak se ti mene..tukaj rad, tam kozlal…odloci se kaj sploh hoces;))…pa sibaj ze delat, da si dam duska;))!!! Cak ti bom cel popoldne vrtela Jan-ovo glasbo,hihi, ej..pa ne bi ti..z nama (ti, Jan in jaz)en kofi spil;))..no povej hceri, da imas to moznost, te bo ona pokozlala, ce ne bos izkoristil,haha.