Dež nezno drsi…
po moji kozi…obleka se oprime mojih oblin, tako pase..po tolikih dneh spet to cutiti na sebi..ma ne no..nakladam…ma kaki..ce bi to uspicila se takoj prehladim..ampak je pa lepo videt u filmih..kaksen tak prizor;)).
Ma dajmo zganjat danes romantiko..jaz jo grem precej zdaj..nazaj u posteljo…ampak packi..ko ste pomislili takoj na no…tam se ne dela samo uno…no zganja seks-ljubezen..tam se pri nas dela vse mogoce..in danasnji dan je taprav za to…uzivajmo…v romanticni dezevni nedelji..cartajmo se in pika!!!
Pa lubcka..vsakmu..za res cudoviti dan..naj vam dezek pase..
Romantika ni pogojena..ali si doma..ali v sluzbi..ali kjerkoli…romantika enostavno je..ali je ni..no tko nekak..seveda pa ti lahko ambient..stvari..marsikdaj pomaga pricarat lepso romantiko…
Tudi v sluzbi je lepo romanticno..ozri se skozi okno..dez nezno skreblja…naj te misel vodi tja…pa rec..ce ni romanticno,haha
Ja prav imas..ampak saj mislim tudi nanje, res..na vse uboge..castna!!! Ampak tudi na naravo, vse kar je zivo in kar je celo poletje vpilo za vodoooooo..vidis vsaka dobra stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba..kot tudi obratno..ampak kaj cmo..tako je zivljenje!!! In to je ze druga zgodba o kateri bi midva lahko oh in oh..klepetala..poljubcek..in res upam, da pri vas dol ne bo hudo.