Kaj naj rečem???
Žal mi je, da nisem bila čez vikend tu, da bi lahko tudi jaz kaj replicirala na Saškotov post v petek….
Žal mi je, da se lahko stvari tako grdo obrnejo….
Žal mi je, da se lahko z ljubljeno osebo zaradi prevelike »razpuščenosti« na forumu skregaš…
Hudo mi je za Saškota, ker tako dobrega človeka ne najdeš na vsakem vogalu… Po drugi strani pa razumem tudi njegovo ženo… Ni mogla razumet, kaj se tukaj dogaja, ker nas enostavno ne pozna in mogoče ne razume, da včasih malo preveč fantaziramo in nakladamo….
Upam in želim samo to, da se bodo stvari razjasnile….njemu in njegovi družini pa samo najboljše…..
CMOKA SP!!!
Veš…res mi je full hudo zaradi Saškota…. Sam je pač enostavno tako, da tisti, ki ni tle gor z nami ne razume vsega, kar se mi pogovarjamo…. In da potem rata en tak kažin : ((((( Ojej…
Saj je prav, da se človek odloči za družino…to je edino normalno in prav…. Sam težko je pa od človeka zahtevat, da zapusti prijatelje….
Pri meni osebno….bi ob taki situaciji….nastal tak bumerang efekt,ker toliko se poznam,da mi NIHČE,NIKOLI,NIKDAR VEČ ne bi poizkušal izbirati prijatelje(pa čeprav bi bili v tistega očeh sami pokvarjenci in ne vem kaj še).
Za ceno lastne svobode…..bi bil pripravljen tudi koga v rit brcnit!
Uf,sem zatežil…ampak tako mislim in tako BI BILO!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Hud!
Nikar, sprevržko, biti tako hud, ti bo škodovalo.
Nikar !! Cmoka, dušo naša !!! Ja, tole cmokanje pa je,
bog mi je priča v nebesih, nekaj najlepšega. Nikomur
ne delamo krivice, vsi se med seboj cmokamo, nismo
pa slinasti, pa herpesa nimamo, pa ….. poljubčki so pa
tako slastni, kot uni …… kokosovi, ne de?
Veš….jaz ne poznam Saškota od tu…iz kletke….ampak že iz gmajnice…. In ravno v tistih časih je bilo meni najbolj hudo…ampak res….zelo hudo…. In ti niti ne morem in ne znam povedat, kako mi je ta človek stal ob strani….kako me je razumel….me podpiral….
Zame bo ostal vedno moj prijatelj…. Pa če je to komu všeč ali ne….
Upam, resnično upam, da bo tudi nekdo drugi to spregledal in se Saško ponovno vrne med nas, prijatelje….
ZAPOMNITE SE ŽE ENKRAT…NEHITE NAJ ZAJEBAT, NAS BOGE DECE…..VEEEEEEEEEEE SPRENEVEDANKE…GRRRRRRRRR,…….LAHKO SE ZA***** IZ BOGEGA FRENDA, KI NE VE KAJ BI NAREDIL….MATER PISMO, ČE BI MENE VPRAŠAL ZA NASVET, BI ŽE MU POSVETIL…HIIHIHI
ma dajte pupike a je res tako težko vam dopovedati:
Ženska mora biti skoz in skoz pripravljena na sex!!!!!!!
samo poglejte kako se hitro pokvarite in spremenite?ko se pupike poročite, se vam vam odpre no svet in kot da ste “diplomirale” in ni več potrebno, da ste zapeljive in poželjive…grrrrrr…kot da je decu vseeno….prekloto…..
Zato pa je toliko ločitev, kjer se potem javkate, da je moški grd in ostale ženske traparije in izgovori
Zato , pupe moje zlate, ZAPOMNITE SI ZA VEČNE ČASE…..vsaj toliko, dokler “toplo lulate”…hihi…ŽENSKA MORA BITI VEDNO PRIPRAVLJENA NA LJUBEZEN S SVOJIM MOŽEM!!!!ONA MORA BITI PRIPRAVLJENA IN DOTERANA VSAKO NOČ, BREZ OBZIRA NA TO ALI BO ALI NE…MOŽ PRIPRAVLJEN….HIHI
ZDAJ PA ŠE k mojemu ubogemu frendu…….ma daj na nasedi pupi, sedaj je boš uslišal in ponižno ubogal, jutri ti bo pa rekla da še sexati ne moreš več, zato ker ona ne bo hotela…….grrrrrrrrrrr……ma daj, malo se spremeni in pridi spet med nas…..una tvoja, z vsem špoštvanje do tvoje drage soproge, pa naj se malo umiri in te začne spoštvovati in UBOGATI ter delati tisto kar ženska mora početi………..
sory zvezdika, ker sem to napisal pod tvojo temo…kajti ti SI PA ČISTO DRGA PESEM……TI SI USTAVRAJENA ZA NEŽNOSTI…TEBI MORAJO DECI KLEČATI IN MOLEDOVATI…….
hihihi a me boš kaj povabila na sladoledek….
cmokec
hmmm kolk si se pa zredila????hihiih
Zajebantsko….pa vendar resno!!!!
Predvsem tisto bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} držalo: danes ne več stika s prijatelji,jutri ne več v gostilno ob nedeljah,pojutrišnjem ni več sexa,ta četrti dan boš sam ti kuhal,pral in pomival,etc.!!!!
To nisva z Razotom pogruntala!To je že mnogo nesrečnikov pred nama,ki so se pustili babji histeriji!
Ufa Razo…a sva jih spičkala zdej?
A naloživa še en par polen?
😉