Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razočaran in Žverca

Razočaran in Žverca

..Občutek imam, da sta vidva danes nekje skupaj….a se morda motim ?…moj srček mi govori, drage moje, da je Raziko danes odšel z Žvirco v daljavo…..

Hej Pupi!a si ljubosumna?
Ne bit!Žverči je pri meni!Sam frenda Razota ne vidim nikjer.
da ni slučajno pri tebi?
😉

pust jo…naj naj matra in srbi……………hihihi

ej frend, zadrži je………….se že plazim…ti je pa pripravi…..hihihi…

samo a mi bo .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
zanimiva?????????????hihihi

saj veš, lih vsaka pa….ops..hahha

leta letijo - iščem stevardeso.....

Te matra aaaaaa…predno predalckas..daj se en mal potrudi..pa bolje informiraj…mal napni mozgancke..se mal..no daj no;))!!

Razo je tko moj..moj..in zvercka tud…jaz pa njuna..le kdo je sedaj s kom..haha…Pupika..brez veze ugibat..ce te ne jebe..se ni treba..bit ljubosumka,haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sonči………..kaj pa diskretnost…………….a zdaj bom pa ves popraskan…hihiihihih…od strasti….ops……….

ej ta mala, ne mi pupike odganjat…saj veš, ko ne boš več tak dobra…bom moral….ops…..no mapak top je še daleč…hihiihih……

sonči, a se ti bo kaj kolcalo ponoči…

Nc ne odganjam..ti sam si jo odganjas,haha…no ma saj ves..kera je res tvoja in kera ne..Poljubcek..in sanjajva imava kaj..bilo je hudooo..lepo;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ob mojem naslednjem dopustu ti javim, da me ne boš tako pogrešala.
Če te matra ljubosumje, ti je pol oproščeno, če pa kaj drugega, pa – Bog ti pomagaj!

P.S.
Pazi, tako zelena boš kar na hitro sprejeta med Marsovce!

oooooooooooo žverčka se je zbudila….

kaj nisi več pri meni…..te iščem in iščem…..žverčka beži, mopj srćek pa nori….hihihihi

in zakaj si mi včeraj tak hitro ušla..hahha

jest sem se pa lih pripravil, da…ops……

dobro jutro…a prideš danes tudi…

:-))))))……
Ne prilivaj olja na ogenj.
Pravzaprav pa, če bi te pupi poznala, bi vedela, kdo je največja reva na forumu – TI.
Bi te človek lahko čakal sto let, pa te ne bi učakal. Rep med noge – in šus skozi vrata……
Resnica boli….

hahahahha a jest reva??????

posluši ti, mula mala………….JAZ SEM PRAVI DEC…….grrrrrrrrrrr

ti bom dal rep med noge……….al pa repek…..hihiihihi

a veš ti mladoletnica…pridi te čakam da te pohapsam….no čakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm….samo ne več dolgo….saj veš, ćivor je kratak….pupe pa hočte samo velike stvari…hihihiihi

čuj žverca, zakaj pa včeraj nisi bila tako goreče zdražena…hihih

eko še mal ognja…cmokec na nosek…hihih

New Report

Close