Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razo…

razo…

A tebe danes (no menda večkrat) tako malo meče? Ok, fejst meče? ok, mega meče? 😉
Hitro pod en hladen tuš, pa kakšno hladno pivce (čeprav menda ne bo ravno kriva vročina zunaj, glede na to, da se eni že v puloverjih grejemo…), pa bo bolje. Ali pa ga čimprej kje namočit 😉 – če ne drugega, je slovenija zelo bogata kar se rek in potočkov tiče, hehehe.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
ne mi frenda jebat!
al pa ga dej tko,kot se spodobi!!!!
Za babnico tvojega kova!
;-))))
Kako si kaj Miši?Ljubezen v porastu?gnezdo spleteno?
😉

hahahah bi me matalo….po tebi…..hihihii…samo nečeš,pupi,nečeš in zamujaššš…

kak si

leta letijo - iščem stevardeso.....

Brez skrbi – ne jebem ja nikoga pet posto ;). No, skoraj nikogar :))).

Gnezdo pletemo in pletemo, pa ga ne uspemo splest – vedno kdo vmes kako vejico odnese ali pa nas malo naokoli preganja ;). ne, ne, dnevno sma lepo bolj ali manj sama naredila, kuhinja pa še čaka in čaka in čaka… da jo pošteno počistim in jo zmontiramo. Pol pa še centralna tako na udri-budri pa bo za to zimo preživet :). Ljubezen pa je tako vedno na višku 😉 (ah, ja, smo še mladi pa zaljubljeni, kaj češ).

Nič, laufam jaz lepo pridno srajce peglat ;). Lep dan še želim (mogoče se zvečer kaj oglasim na kakšnem čveku).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tisto s “kak si” piše malo zgoraj 😉 (saj bi copy-paste, pa sem prelena 😉 ). Sicer pa: vse te pa res ne moremo imet, a ne 😉 – bi se ti od babnic kar zmešalo, hehe.

Pa pa zaenkrat

New Report

Close