Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A sem prišel prav?

A sem prišel prav?

Al sem forum falil?
Je mogoče kdo krepal tukaj?
Nič….gremo pa nage babe gledat…;-)))

Tako – (pokorno) se javljam v nočni izmeni ;). No, za kako urco, potem me bo pa tako Micka spat nagnala :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Micka?
Zanimivo tudi to!
😉

Ne, ne, moja Mici – tista ta kosmata, mijavkajoča, ki me vedno s taco po nogi, da bi pa ona šla v mojo posteljo spat… :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sem kasneje skužil Miši!saj si mi tisto lepotičko baje tudi poslala,kajne?

Seveda… Samo zdaj je že prava debela-dama – smo jo zadnjič vagali in ima skoraj 6 kg!! Danes je zato dobila same dietne konzerve in brikete :)) – prav ji je, kar pa nič ne skače in laufa in se fitnesira… Vsaj miši, pajke in vešče bi nam lahko polovila, bajsa mala ;).

Naš franci je pa suh…pa tud sam konzerve in brikete je!Včasih po pomoti pa še kakega vrabca ujame.
😉

P.s.: preveri ladlc…imaš mail

New Report

Close