Pogrešam:
Dobro klapo!
Bugi ni prišla na obisk…ker mora seksat(buoh ji dej 100 orgazmu tuo noč)….Helči višno počne isto dol pr Kroatih…..Miši mora mačko preganjat…..Razo ma kietno okou kragna ta cajt…..Stelči,ma dobro je bolana,pa itak nima neta doma…..Žverči…za to me prou posebno skrbi(da jo ni tista beštja,kr sm ji jo nesu požrla…saj zdej sta višno glih velikosti?),Niki najbrž fuka…oh,kako nespodobno…..jezdi…konja,da ne bo kdo kej slabga pomislu….SončeK…je šu že za hrib(vprašanje,če se sploh še zadere?)…Mariči(ob njej se kar malo raznežim,je tko moja,moja…sam kurc,kr je ni nikjer)…Alt mora gvišno plačuvat ceho za fejst življenje prej..Shaky,ljubica moja…..se na smrt boji malo od hiše utečt….Jani frend…rešuje Gorenjsko višno…..Poletka,ej Poletka….a se dava 9.9…khm…kaj jih briga,kaj…….
In kolko sem vas še pozabu v tej ihti pisanja?
Mejte se fejst….vsaj za eno od vas vem,da se ima!!!!
;-))))
Jutro ;). Ne, ne, se nisem mogla oglasit… Pa nič nisem mačke preganjala :))) – no bolj pozno, ker je bila na hantle ;). Smo cel večer okoli vseh bodočih tašč hodili, noč je bilo pa treba izkoristit, dokler se še da, a ne ;). Pa se javim za nočno dežurstvo za naslednji teden…
Lep dan tja v lepe kraje Sp