Samo še danes….
Samo še danes…….verjetno……..se oglašam na forumu……… Jutri bo bolj pospravljanje in čiščenje predalov……..pa kar bo nujno za naredit………v sredo pa verjetno bolj tisto »poslavljanje« z našimi ženskami……….
Tako da………. ma kaj naj rečem? Če je to moje zadnje oglašanje……… Ne bom nakladala……. imejte se vsi skrajno lepo…… Rada vas ima……..vse po vrsti………vaša Stelčka……….. CMOK!
Tkole bom rekla: pogresala te bom…moj mejl…[email protected] je na razpolago, uzivaj draga moja v tem lepem obdobju, ko pa nas bos potrebovala ves kje nas dobis…vzemi si svoj mir, zavij v knjiznico in poklepetaj z nami…Pazi nase, sporoci nam..pa le..kako ste, da uzivamo s teboj..ko bo cas za to…Zelim samo zdravje, ker je to je itak vse..Poljubcek..pa ne bit zalostna zaradi neta…saj smo ob tebi..za vedno!!!
Hvala Sonči……za prijazne in lepe besede………. Upam, da si bom res doma kaj poštimala net………..do takrat pa bom verjetno res kaj v knjižico zavila in se vam oglasila…čeprav na hitro……….
Sej bom vidla……..mogoče se še kaj oglasim v teh dveh dneh….ne vem….vse odvisno kako bodo stvari tu potekale…
Drugače pa…….. vas imam vse res full rada………vsi ste mi dobri prijatelji.
CMOKA