Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo še danes….

Samo še danes….

Samo še danes…….verjetno……..se oglašam na forumu……… Jutri bo bolj pospravljanje in čiščenje predalov……..pa kar bo nujno za naredit………v sredo pa verjetno bolj tisto »poslavljanje« z našimi ženskami……….

Tako da………. ma kaj naj rečem? Če je to moje zadnje oglašanje……… Ne bom nakladala……. imejte se vsi skrajno lepo…… Rada vas ima……..vse po vrsti………vaša Stelčka……….. CMOK!

grrrrrrrrrrrr….nehi no…..in kaj bom jaz brez zvezdike……smrk…….

smotka, sam nase misliš!!!!!!!!!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej Razek moj………. Kje si pa bil, ko sem te na kofečke vabla??? Ti pa nič….

Evo….zdaj pa maš……….

Dej, dej…….. sej se še kaj slišimo……recimo no………

Sicer pa……….zakaj si danes tako žalosten?

smrkkkkkkkkkkk…si vabila ja….druge…………….smrk……….

čuj pupa, a ti vedno tak z moškimi….mislim……

Samo nekaj je na svetu lepse in boljse od pupike
– to je mati.

in še nekaj, čisto potiho…uffffffff..
Bolj dolgo cakas na sreco, boljsa je.

A ti moram res jaz modem kupit,da se boš od doma oglašala?
Bemti!Še pogrešala nas boš….boš videla!
Grrrrrrrrrrrrrrr!

Mam nod dvignjen!Pha!

Lubči………ma sej jaz te že zdej greškam:(((((((((((((((

Ma ja………..sej upam, da si bom kaj zrihtala no………..

Pa ne bit jezen name……..

Lumpek……..ne se zgovarjat……….sem vabila ja…………ampak tudi tebe… Kar spomni se………….

In kaj če jaz vedno tako z moškimi???

Hm!
Pa še mati je bila enkrat samo pupika!
😉

Tkole bom rekla: pogresala te bom…moj mejl…[email protected] je na razpolago, uzivaj draga moja v tem lepem obdobju, ko pa nas bos potrebovala ves kje nas dobis…vzemi si svoj mir, zavij v knjiznico in poklepetaj z nami…Pazi nase, sporoci nam..pa le..kako ste, da uzivamo s teboj..ko bo cas za to…Zelim samo zdravje, ker je to je itak vse..Poljubcek..pa ne bit zalostna zaradi neta…saj smo ob tebi..za vedno!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala Sonči……za prijazne in lepe besede………. Upam, da si bom res doma kaj poštimala net………..do takrat pa bom verjetno res kaj v knjižico zavila in se vam oglasila…čeprav na hitro……….

Sej bom vidla……..mogoče se še kaj oglasim v teh dveh dneh….ne vem….vse odvisno kako bodo stvari tu potekale…

Drugače pa…….. vas imam vse res full rada………vsi ste mi dobri prijatelji.

CMOKA

uzivaj draga moja..hvala tudi tebi za lepe besede..hvala!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja a še nisi šla RODIT….hahahaha, cmokec

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ej………Stumpi……..ma kje se mi spet skrivaš? Si mi nekaj obljubil in še vedno obljube nisi izpolnil……………. Torej???

CMOKA moj, moj….

Jejdata…. že greš?

Alora, imaš mojo številko……… poklič kej, sms-iraj…. da gremo kej popit kakšen dan…….. sem ti dolžna še………… sam ne ta teden, ker sem v Lj.

Čauči.

Delam do srede……

Sicer bi najraje doma ostala, ker sem nekam čudna…. Mislim, da se me prijemlje gripa ali kaj vem jaz kaj……..

Upam, da se v teh dveh dneh še kaj vidimo…….drugače pa se gotovo še kaj slišimo…….

CMOKA

cmokec zvezdika moja…debeluškasta…..

saj ti že pravim, da bi bilo mnogoooooooblj finoooooooooo, če bi te primčkal….hihii…samo ti ti pa nič…….

pa ne preveč kavice…brez mene….

No……pa pridi, da se mi kavica ne ohladi………….

New Report

Close